Alma Boiangiu, adolescenta de 19 ani care viseaza sa devina o artista completa!

Alma Boiangiu, adolescenta de 19 ani care viseaza sa devina o artista completa!

Alma Boiangiu are 19 ani, este din Bucuresti si a uimit juriul de la „Romanii au talent”, interpretand un cantec la chitara! Afla povestea ei!

Ma numesc Alma-Nicole Boiangiu.  De la varsta de 2 ani am crescut cu muzica de calitate in casa, atat muzica usoara, cat si muzica clasica. Mama, stand mereu in preajma mea, a observat ca am o ureche muzicala foarte buna, puteam sa inregistrez orice fraza muzicala si sa o redau corect. Descoperind ca sunt un copil inteligent, parintii mei au inceput educatia mea, nu numai muzicala, ci si intelectuala.

La varsta de patru ani m-au inscris la o gradinita particulara in limba engleza si am descoperit pasiunea pentru citit in limba romana si engleza. La varsta de 5 ani parintii mi-au cumparat un pian si am inceput sa studiez acest instrument care m-a pasionat inca de la inceput. In paralel cu pianul am inceput lectiile de balet.

La varsta de 7 ani am inceput sa studiez chitara cu unul din cei mai buni profesori. Initial a fost o ambitie de-a mea sa incep un al doilea intrument, dar in timp am ajuns la niste performante deosebite − despre acest lucru vorbesc numeroasele premii obtinute in Romania, dar si in strainatate (Spania, Austria, Germania, S.U.A.).

In Spania, tara chitarii, am avut niste experiente deosebite. Am  castigat 2 ani la rand locul I si am fost invitata sa sustin un concert. Acolo mi s-a facut o publicitate deosebita. In S.U.A. si Austria (Viena), am fost prima romanca ce a castigat premii importante pe chitara clasica. 

Clasele 1-8 le-am urmat la scoala bilingva „Lauder-Reut”, scoala care mi-a dat un plus de valoare, aprofundandu-mi cunostintele de engleza si limba ebraica. Fiind o scoala mutimedia-multiart, am descoperit pasiunea pentru teatru, acolo punandu-se in scena diferite spectacole in limba romana si engleza. Desi aveam foarte multe activitati in particular (balet, doua instrumente, muzica etc) nu mi-am neglijat scoala, terminand gimnaziul prima.

Datorita pasiunii mele pentru teatru, am  dorit sa urmez liceul „Dinu Lipatti”- sectia Arta Actorului, unde am intrat prima. In cei patru ani de liceu nu mi-am neglijat studiile muzicale si in acelasi timp, am participat la castinguri, concursuri si olimpiada de teatru unde am castigat premii importante. 

Tot in perioada liceului, am facut cunostinta cu stepul. Am urmat cursuri particulare in studioul meu de balet. Toate aceste activitati am dorit sa le aduc la performanta, refuzand ca acestea sa devina doar hobby-uri. Una din marile mele pasiuni este studiul vocii. Am inceput cu muzica usoara, abordand repertoriile unor mari cantarete (Alicia Keys, Celine Dion, Lara Fabian, Whitney Huston, Amy Lee, Jewel, Christina Aguilera etc).

In timpul anilor de liceu am studiat si canto-ul clasic cu profesori de la Conservator. Dorind sa cant pe scena, am participat la numeroase concursuri de muzica usoara, unde am fost foarte apreciata, obtinand premii importante. Am sustinut un recital pe scena teatrului evreiesc de stat si la hotel Hilton(Sibiu) unde am cantat cu acompaniament instrumental.

Particip la concursul „Romanii au talent” cu dorinta de a-mi urma visul, de a ma face cunoscuta si de a transmite mesajul urmator: cel mai frumos lucru in viata este perseverenta si seriozitatea de a-ti urma chemarea, indiferent de greutatile pe care le putem intalni la tot pasul.

Gandind-ma la toate aceste lucruri, realizez ca parintilor mei nu le-a fost usor sa investeasca in educatia mea. Mama a pornit in aceasta incursiune cu mine de-a lungul anilor, gandindu-se la ceea ce i-am spus la varsta de 8 ani, cand i-am citit despre actorii polivalenti de la Hollywood -„mama, vreau sa devin o artista completa!”De atunci ma bantuie acest gand.

Facebook.com/romaniiautalent

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni