Alina Eremia - o voce de aur in "La-La Band"

Alina Eremia - o voce de aur in "La-La Band"

A inceput sa cante la 4 ani, a participat la numeroase concursuri, iar in 2005 a reprezentat Romania, in Belgia, la Eurovisionul copiilor de unde s-a intors cu un meritat loc 5.

Prin venele Alinei Eremia curge muzica, iar tanara in varsta de 17 ani are o experienta muzicala vasta. Inca din copilarie Alina a fost remarcata de Marius Teicu, Cornel Fugaru pentru timbrul sau vocal deosebit, a participat la numeroase concursuri in Turcia, Bulgaria, Belgia, a cantat de ziua Romaniei in fata a numerosi invitati la Ambasada Romaniei la Londra, a fost aplaudata minunte in sir de londonezi in cluburile din capitala Marii Britanii, a urcat pe scena multor festivaluri nationale si internationale.
 
In “La-La Band” cel mai nou produs marca MediaPro Music, Alina si-a gasit locul potrivit pentru a-si pune in valoare calitatile. Este pentru prima data cand face parte dintr-un band si are mare incredere in piesa de debut, “Stage of Joy”. “La-La Band a devenit un mod de viata si  sunt realmente fericita sa ma numar printre cei care fac parte din acest proiect. ”Stage of Joy”, piesa noastra de debut, este melodia care ne caracterizeaza, prin care vrem sa transmitem placerea de a canta si dragostea noastra pentru muzica. Mi-as dori sa fie fredonata de cat mai multi tineri, si nu numai ”, marturiseste tanara artista.

Indragostita de muzica, Alina se bucura de fiecare zi de repetitii si de timpul petrecut alaturi de colegii ei, care s-au transformat in a doua familie. ”Nu credeam ca vom ajunge sa fim atat de apropiati. Faptul ca impartasim pasiunea pentru muzica si dans este insa un numitor comun. In compania lor, am descoperit ca orice problema se poate solutiona atata timp cat esti inconjurat de prieteni ca ei. Cu totii suntem foarte entuziasmati de fenomenul La-La Band, de tot ceea ce ni se intampla, si asteptam cu nerabdare reactia publicului”.

Cei care vor sa ii cunoasca mai bine sunt invitati sa acceseze  blogul trupei http://lalaband.blogspot.com/ unde vor gasi mai multe informatii despre membrii ei.

Puteti asculta piesa “Stage Of Joy” semnata La-La Band accesand link-ul urmator:

.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni