• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Alina Eremia, super dragalasa. O fotografie "de colectie" cu interpreta Ioanei, in copilarie

Alina Eremia, super dragalasa. O fotografie "de colectie" cu interpreta Ioanei, in copilarie

Alina Eremia, super dragalasa. <span style="color:#f00;">O</span> <span style="color:#f00;">fotografie "de colectie" </span>cu interpreta Ioanei, in copilarie

Alina Eremia, interpreta Ioanei Popa din serialul "Pariu cu viata", este o fata foarte talentata care inca din copilarie a cochetat cu muzica.

Talentata, optimista, curajoasa si ambitioasa, Ioana este asemenea unui inger salbatic care viseaza sa ajunga o cantareata de succes. Muzica este viata ei, iar trupa LaLa Band este un vis devenit realitate.

Alina Eremia s-a nascut pe 15 decembrie 1993, in Buftea, a reprezentat tara la Eurovision Junior 2005 si a iesit pe locul 5, castigand Europredictia anuala cu 169 puncte. Alina a fost membra a grupului Miracol timp de 6 ani, in tot acest timp ea studiind pianul la Scoala de Arte din Bucuresti. Interpreta Ioanei a castigat numeroase premii de-a lungul carierei sale.

Aceasta a debutat in anul 1997 la emisiunea Abracadabra, castigand locul 3. De asemenea a participat la dublarea in limba romana a unor desene animate.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni