Alexandru Tomescu este invitat special in marea finala Romanii au talent!

Alexandru Tomescu este invitat special in marea finala Romanii au talent!

Violonistul Alexandru Tomescu are o cariera internationala extraordinara si succese rasunatoare in marile sali de concerte din intreaga lume, unde a incantat mii de oameni, cuceriti de virtuozitatea si de capacitatea lui de a imbina profesionalismul cu inovatia.

Maine seara va bucura inca o data publicul din Romania, in marea finala a show-ului suprem, Romanii au talent. Impreuna cu pianista Angela Draghicescu si cu corul de copii Radio, violonistul va aduce vinerea aceasta pe scena un aranjament unic, creat special pentru Turneul Stradivarius.

”Este o deosebita onoare sa pot prezenta publicului urias care urmareste finala emisiunii Romanii au talent o piesa simbol pentru muzica romaneasca: Balada, de Ciprian Porumbescu. Indiferent de orasul, tara sau continentul unde am cantat-o, aceasta piesa a miscat inimile oamenilor, atingand coarda lor cea mai sensibila. La Romanii au talent voi interpreta Balada impreuna cu pianista Angela Draghicescu si, in premiera, cu corul de copii Radio, dirijat de Voicu Popescu. Este un aranjament unic, creat special pentru Turneul Stradivarius de Grigore Cudalbu.”, a spus Alexandru Tomescu.

Maine seara, de la 20:30, finalistii sezonului 8 vor lupta pentru marele trofeu si premiul in valoare de 120.000 de euro si vor aduce pe scena momente fascinante. Alex Stefanescu, Alla, Ana Cernicova & Amelia Uzun, Bianca Badea, Cesima Nechifor, Duo Romance, Emil Rengle, Natalia Lukiv & Bogdan Boie, Nicholas Obedeanu Mihalache, Ripperz Crew si Sergiu Hudrea asteapta sustinerea si voturile publicului, in marea finala Romanii au talent.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni