• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Papusa-vie de la "Romanii au talent" e frumoasa si talentata-foc. La numai 6 anisori, talentul Alexandrei i-a lasat pe toti fara cuvinte

Papusa-vie de la "Romanii au talent" e frumoasa si talentata-foc. La numai 6 anisori, talentul Alexandrei i-a lasat pe toti fara cuvinte

Papusa-vie de la "Romanii au talent" e frumoasa si talentata-foc. La numai 6 anisori, talentul Alexandrei i-a lasat pe toti fara cuvinte

Alexandra Sivarenco are numai sase ani, insa frumusetea si gratia ei au cucerit publicul si juriul de la "Romanii au talent". Micuta balerina a prezentat un numar antrenant si efervescent, spre surprinderea juratilor.

Ultima semifinala "Romanii au talent" - vineri, de la 20.30, la ProTV!

Alexandra face balet de la patru ani si daca ar castiga premiul cel mare le-ar cumpara parintilor ei o masina sa o duca mai usor la lectiile de dans.

"Am venit aici pentru ca mi-a placut foarte tare de Andra. Am putine emotii, dar nu ma las batuta!", si-a facut curaj tanara balerina, inainte de a pasi pe scena.

Marele castigator "Romanii au talent" esti TU. Serios, intra sa vezi ce ti se intampla! 

Talentata fetita a trecut in etapa urmatoare cu trei de "Da", nu inainte sa culeaga o multime de complimente din partea juratilor, care au ramas fascinati de simpatica Alexandra.

"Esti foarte frumoasa, costumul tau imi place foarte mult. Imi place foarte mult de tine. Ai niste gropite foarte frumoase! Arati ca o papusa", a laudat-o Andra.

Show-ul este integral pe Voyo

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni