• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Alexandra Dinu: ”E un fenomen, m-a lăsat cu gura căscată”. Golden Buzz pentru o fetiță de 11 ani!

Alexandra Dinu: ”E un fenomen, m-a lăsat cu gura căscată”. Golden Buzz pentru o fetiță de 11 ani!

Alexandra Dinu: ”E un fenomen, m-a lăsat cu gura căscată”. Golden Buzz pentru o fetiță de 11 ani!

S-a încheiat o nouă ediție a celui mai iubit show de divertisment din România! Scena talentului a fost, încă o dată, locul de întâlnire pentru concurenți care au acceptat să iasă din zona de confort. De la interpretarea unei piese cunoscute într-o versiune originală la flaut, la dansuri de salsa sau street de dance de neuitat și până la un golden buzz pentru o performanță de neratat. 

Raisa Chiribuță, o puștoaică de 11 ani din Craiova, și-a depășit emoțiile și a venit în emisiune pentru a-și arăta pasiunea pentru balet și gimnastică. Înainte de a urca pe scenă, concurenta a recunoscut că atunci când era mai mică îi spunea constant mamei ei că visează să câștige această competiție. Ceea ce a urmat a fost un moment magistral! La finalul dansului, Alexandra Dinu nu a mai stat pe gânduri și a apăsat butonul auriu: ”E un fenomen, m-a lăsat cu gura căscată. Mi-am lăsat emoțiile să acționeze”. Și ceilalți jurați au admis că Raisa merită să fie în semifinale! Andra a ținut să transmită un mesaj puternic: ”Empatizez când văd un vis atât de frumos”

În intervalul 20:27 – 22:35, PRO TV a fost lider de audiență și a înregistrat 11.2 puncte de rating și 26.1% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 8.6 puncte de rating și 19.9% share. În același timp, pe segmentul publicului cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani din mediul urban, show-ul a înregistrat 8.2 puncte de rating și 22.9% share.

Concurenții care au obținut DA-urile necesare calificării în următoarea etapă sunt: Vanessa Avram, Ștefana Nița, Bello Sisters, Gabriel Ștefănescu, Nicole Galang, Iulian Hilerin, Elaine Santarelli, Ștefan Buzdugan și Brothers Family. 

Spectacolul la dublu continuă! Vineri, de la 20:30, nu ratați o nouă ediție a emisiunii Românii au talent!

Românii au talent - #unusiunu

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni