Alexandra Căpitănescu, eleva din Galați care ne-a amintit de Janis Joplin

Alexandra Căpitănescu, eleva din Galați care ne-a amintit de Janis Joplin

Alexandra are 15 ani, este elevă și ne-a demonstrat tuturor că în muzică a obținut acea maturitate specifică artiștilor consacrați.

Publicul și jurații sezonului #9suprem Românii au talent au fost impresionați de prestația Alexandrei Căpitănescu. Eleva din Galați a interpretat o piesă grea în ediția a cincea a show-ului de la PRO TV, Cry baby (Plângi, iubitule) – Janis Joplin. Nimeni n-a avut motive să plângă, iar cei care au făcut-o au vărsat lacrimi de bucurie, fiindcă vocea ei a răscolit sufletele celor care s-au uitat vineri seară la Românii au talent.

Alexandra Căpitănescu a prins drag de muzică încă de mică. Ea cânta prin casă cu bunica ei, o persoană la care a ținut foarte mult. Adolescenta ne-a dezvăluit că bunica îi era ca o mamă și a plâns mult când aceasta s-a stins acum patru ani. 

Tânăra a fost încurajată să-și urmeze visul de a cânta și, la vârsta de zece ani, a fost dusă să ia lecții de canto. Primele teste prin care a trecut au fost câteva festivaluri de muzică din România și din Republica Moldova, însă cea mai mare scenă pe care a urcat vreodată a fost cea de la Românii au talent. Peste 3 milioane de români i-au văzut reprezentația de vineri seară și talentul ei a fost aplaudat la scenă deschisă.

Smiley a fost pur și simplu fermecat de vocea ei, care l-a făcut să exclame: „Bine ai venit în echipa mea!”. Hei, Smiley, nu suntem la Vocea României, dar suntem siguri că te-ai fi întors de la primele acorduri.

M-am întors deja, am apăsat de zece ori butonul”, a explicat Smiley.

„Rock-ul mă face să trăiesc”, a spus Alexandra, deși nu e prea hotărâtă ce va face după liceu. „Aș vrea să merg fie pe Conservator, fie pe Chirurgie”, a dezvăluit adolescenta.

Iată cum au reacționat jurații la această dilemă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni