Alexandra Căpitănescu, eleva din Galați care ne-a amintit de Janis Joplin

10 Martie 2019, 13:02


	Alexandra Căpitănescu, eleva din Galați care ne-a amintit de Janis Joplin
Autor: Dan Brumar
Data: 10 Martie 2019

Alexandra are 15 ani, este elevă și ne-a demonstrat tuturor că în muzică a obținut acea maturitate specifică artiștilor consacrați.

Publicul și jurații sezonului #9suprem Românii au talent au fost impresionați de prestația Alexandrei Căpitănescu. Eleva din Galați a interpretat o piesă grea în ediția a cincea a show-ului de la PRO TV, Cry baby (Plângi, iubitule) – Janis Joplin. Nimeni n-a avut motive să plângă, iar cei care au făcut-o au vărsat lacrimi de bucurie, fiindcă vocea ei a răscolit sufletele celor care s-au uitat vineri seară la Românii au talent.

Alexandra Căpitănescu a prins drag de muzică încă de mică. Ea cânta prin casă cu bunica ei, o persoană la care a ținut foarte mult. Adolescenta ne-a dezvăluit că bunica îi era ca o mamă și a plâns mult când aceasta s-a stins acum patru ani. 

Tânăra a fost încurajată să-și urmeze visul de a cânta și, la vârsta de zece ani, a fost dusă să ia lecții de canto. Primele teste prin care a trecut au fost câteva festivaluri de muzică din România și din Republica Moldova, însă cea mai mare scenă pe care a urcat vreodată a fost cea de la Românii au talent. Peste 3 milioane de români i-au văzut reprezentația de vineri seară și talentul ei a fost aplaudat la scenă deschisă.

Smiley a fost pur și simplu fermecat de vocea ei, care l-a făcut să exclame: „Bine ai venit în echipa mea!”. Hei, Smiley, nu suntem la Vocea României, dar suntem siguri că te-ai fi întors de la primele acorduri.

M-am întors deja, am apăsat de zece ori butonul”, a explicat Smiley.

„Rock-ul mă face să trăiesc”, a spus Alexandra, deși nu e prea hotărâtă ce va face după liceu. „Aș vrea să merg fie pe Conservator, fie pe Chirurgie”, a dezvăluit adolescenta.

Iată cum au reacționat jurații la această dilemă!

FULLSCREEN
Alexandra Căpitănescu, eleva din Galați care ne-a amintit de Janis Joplin
  • /

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO