Alex Stefanescu, declaratie de dragoste pentru sora lui inainte de finala Romanii au talent

Alex Stefanescu, declaratie de dragoste pentru sora lui inainte de finala Romanii au talent

Daca ar fi avut un frate mai mare, sigur l-ar fi luat ca model de barbat. Dar Alex Stefanescu, finalist Romanii au talent, a fost binecuvantat cu o sora de care este foarte mandru.

Cand s-a calificat in marea finala Romanii au talent, Alex Stefanescu a avut un sustinator infocat in sora lui. Adina Rosetti, jurnalist si scriitor, a scris intr-o revista glossy pentru femei cat de speciala este relatia dintre ei doi si de ce romanii ar trebui sa-l voteze in ultimul act al competitiei. Alex nu a vrut sa ramana dator. A tinut mortis sa-i intoarca serviciul si sa-i faca o declaratie de dragoste.

Sora mea e o fiinta speciala, m-a sustinut intotdeauna in ceea ce fac, pentru ca a inteles foarte bine nevoia mea de a crea, pe care o are si ea. Ne-am ajutat mult de-a lungul vietii. Eu am venit si am citit la lansarile ei de carte, ea m-a sustinut, a dat sfara in tara ca sunt la Romanii au talent. Am multe amintiri amuzante cu noi doi. Imi amintesc ca ne furam din salata unul altuia, la masa, si ne certam pe chestia asta. Dar ne amuza foarte tare sa facem asta. Acasa la bunici ne puneam tot felul de costumatii si ne jucam in fel si chip cu vara-mea”, a marturisit Alex.

Intre ei e o diferenta de noua ani, insa preocuparile sunt cam aceleasi: teatru, scris, muzica si film. Dintre toate, la Romanii au talent a ales ca forma de expresie muzica rostita. In preselectii si in semifinala a surprins placut juriul si telespectatorii cu piesele sale, in care a pus cam toate frustrarile si neajunsurile noastre ca popor. „Eu sunt destul de introvertit, dar am gasit o expresie. Pe scena simt ca pot sa dau din mine niste lucruri si e o mare bucurie ca mi-a iesit pasenta”, a declarat Alex.

Poate cea mai apreciata prestatie a lui a fost cea din preselectii, cand a venit pe scena cu un mesaj cat se poate de inspirational pentru toti romanii.

Chiar nu poti sa faci nimic in Romania? Iata ce spune Alex: „Inspiratia pentru piesa asta a fost faptul ca am auzit foarte multi romani spunand exact chestia asta. Ca nu poti sa faci nimic in Romania. Dar eu vad lucrurile altfel. Intr-adevar e greu, sistemul e de multe ori prost, multe lucruri sunt impotriva ta, dar in ciuda acestui fapt, prin munca cinstita, determinare si inteligenta cred ca realmente poti sa faci ceva. Faptul ca e greu te invata si te caleste. Romanul, daca are o calitate este aceea ca poseda abilitatea de a se descurca, de a se adapta. Mesajul piesei e ironic, pentru ca eu cred cu tarie ca poti sa faci multe lucruri in Romania”, ne-a spus Alex Stefanescu.

Tanarul actor si cantaret este de parere ca Romania este o tara cu mult potential, dar care are nevoie de valori demne de urmat.

Isi doreste sa castige Romanii au talent, iar daca acest lucru se va intampla il va privi ca pe o incurajare de a continua ceea ce face in prezent. „Daca as castiga ar fi un imbold in plus de a continua sa ma imbunatatesc si instrumental si liric, dar sa fac si lucruri care sa inspire oameni. Pe termen lung mi-ar placea sa-mi desavarsesc abilitatile de actor si cantaret, dar si de muzician. As vrea sa am concerte, desi stiu ca nu voi putea umple stadioane. Eu am cautat tot timpul sa am un mesaj prin ceea ce transmit. Daca cineva are o revelatie sau o schimbare interioara profunda datorita pieselor mele, asta ma bucura cel mai mult”, a concluzionat finalistul.

Daca va place ceea ce face Alex Stefanescu, votati-l in marea finala Romanii au talent, care se vede la PRO TV vineri seara, de la 20:30.

Show-ul preferat al romanilor este disponibil gratuit si pe protvplus.ro.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni