Al treilea buton auriu e apasat ASTAZI la Romanii au talent! De la 20:30, numai la PRO TV!

08 Martie 2018, 13:40


	Al treilea buton auriu e apasat ASTAZI la Romanii au talent! De la 20:30, numai la PRO TV!

”Acest golden buzz este ilustratia perfecta a ceea ce e aceasta emisiune.”, spune Andi 

Maine, de la 20:30, cel de-al treilea golden buzz al sezonului 8 Romanii au talent va fi reprezentat de un moment inedit, o revenire in competitie, dar intr-o alta formula. ”Acest golden buzz este ilustratia perfecta a ceea ce e aceasta emisiune: o recunoastere a talentului pur, mai ales in cazuri in care nu avem de-a face cu profesionisti. Oameni care si-au descoperit menirea lor in viata.”, spune Andi Moisescu.

Tot vinerea aceasta, scena se va umple cu fete frumoase imbracate in costume stralucitoare, care le pun formele in evidenta, si cu foarte multe... pene. In culise, Smiley si Pavel se bucura in stilul lor de momentul prezentat, iar la finalul acestuia, exerseaza impreuna cu gratioasele fete cateva miscari si fac spectacol impreuna... cu piruete si ridicari naucitoare.

Un alt concurent a venit la Romanii au talent sa-si prezinte aptitudinile, dar si cu ganduri mari in ceea ce priveste marele premiu. Acesta declara ca, daca ar castiga 120.000 de euro, ar vrea sa-l ”infieze” pe Pavel Bartos. Toate acestea, dar si cui si de ce ii spune Andi: ”Orange is the new black. Cunosc serialul si chiar imi place. Nu stiu ce a fost cu mine, am si eu momente de ratacire.”, vedem maine, de la 20:30, in cea de-a patra editie Romanii au talent!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Vezi episoade in intregime pe