Al patrulea GOLDEN BUZZ: Florin Călinescu, impresionat de mecanicul auto Radu Pălăniță

Vineri seara, Florin Călinescu a apărut, pentru prima dată în această ediție, butonul auriu, convins de talentul impresionant al mecanicului auto Radu Palaniță.

Vineri seara, la Românii au talent, Florin Călinescu a dat primul său Golden Buzz din acest sezon concurentului Radu Palaniță, în vârstă de 40 de ani.

Acesta este din București, lucrează ca mecanic auto, dar spune că pasiunea sa este muzica. ”Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”. 

Radu a participat și la Vocea României și spune că, deși nu a trecut mai departe, experiența de acolo și sfaturile juraților l-au motivat să meargă mai departe. 

Eu asta apreciez la această emisiune. Faptul că oameni fără niciun semn al destinului descoperă ceva și vin aici. Și au o meserie. Uite, anul trecut era o croitoreasă. Acum este un mecanic auto. Mâine puteți fi milionari... Eu de un mecanic auto am nevoie. Vreau să te responsabilizez”, a spus Florin Călinescu, înainte de a apăsa Golden Buzz, vineri seara, la Românii au talent.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni