Al nouălea Golden Buzz. Mihai Petre, uluit de dansul acrobatic al Duo MainTenanT

Citeste mai mult despre: golden buzz, Duo Maintenant, Mihai Petre,
Autor: Gabriela Boerescu
Data: 27 Martie 2020

Vineri seara, Mihai Petre a dat cel de-al nouălea Golden Buzz al sezonului cu numărul 10 ”Românii au talent” unui cuplu de dansatori: ”Un singur lucru mai e de spus despre cuplul perfect”.

Vineri seara, trupa Duo MainTenanT, formată din artiștii francezi Ludivine Furnon Perso și Nicolas Besnard, a lăsat cu gura căscată atât juriul cât și publicului, într-un număr de dans acrobatic aproape divin.

”Dacă perfecțiunea există, voi sigur ați întâlnit-o. Și ați aflat secretul”, a spus, la final, Andi, iar Andra a adăugat: ”Voi ați fost un 10 perfect pentru mine”.

Mihai Petre nu a mai avut de spus decât atât: ”Cuplul perfect”, înainte de a apăsa butonul auriu.

În 2010, Duo MainTenanT au participat la France’s Got Talent și au ieșit pe locul 6 overall. Apoi, în 2019, Ludivine și Nicolas au participat și la America’s Got Talent, unde au primit patru DA. Momentul lor este considerat unul dintre cele mai senzuale din istoria emisiunii - edița americană. 

Cei doi formează un cuplu și în viața reală, nu doar pe scenă, și au împreună doi copii, de 1 și 2 ani. 

Ludivine este fostă gimnastă și a câștigat prima medalie din istoria gimnasticii Franței la un Campionat Mondial, după ce s-a antrenat cu românii Sergiu și Tatiana Popa și coregrafa, tot româncă, Adriana Pop. 

Urmăriți, mai jos, un interviu video cu Ludivine și Nicolas, special pentru protvplus.ro

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO