• PRO TV
  • Adrian Tutu, Narcis Iustin Ianau si Valentin Dinu - Cei mai talentati romani VIDEO

Adrian Tutu, Narcis Iustin Ianau si Valentin Dinu - Cei mai talentati romani VIDEO

Adrian Tutu, Narcis Iustin Ianau si Valentin Dinu - Cei mai talentati romani VIDEO

La marea finala a super show-ul “Romanii au talent” Adrian Tutu a fost desemnat castigatorul premiului de 120.000 de euro, in urma voturilor publicului, iar Narcis Iustin Ianau si Valentin Dinu au reusit sa lase o impresie excelenta celor care le-au privit momentele, clasandu-se astfel pe locurile doi, respective, trei. Cei trei au fost invitati in editia de marti, 26 aorilie, a emisiunii “Happy Hour”.

Asezati unul langa celalalt pe happylica, cei mai talentati romani au vorbit emotionati despre extraordinara experienta pe care au trait-o la super show-ul "Romanii au talent".

Am dormit, dar doar cu un ochi inchis, credeam ca visez. Aceasta a fost o minune de la Dumezeu si vreau sa va multumesc”, a spus Adrian Tutu despre prima lui noapte in postura de cel mai talentat roman.

Este extraordinar, visam de mult timp la acest lucru si iata ca s-a indeplinit. A fost foarte greu, foarte multa munca depusa, foarte mult stress, insa a meritat din plin”, a marturisit Narcis Iustin Ianau.

Am concediu fara plata pana la 1 mai, dupa care ma intorc acolo daca n-o sa am alte oferte. Sefa a fost in sala", a dezvaluit Valentin Dinu, lucrator la o spalatorie auto din Ploiesti.

Eu vreau dor sa incerc sa schimb ceva, sa fac lumea sa inteleaga ceva. Daca noi ne-am iubi aproapele, ar fi bine pentru toata lumea. Ma simt bine ca sunt roman, pentru ca aici mi-am trait viata. Imi respect patria, ii respect pe cei de aici, din Romania”, spune Adrian Tutu, care le-a multumit fanilor de pe internet ca au fost alaturi de el.

Sper ca toti m-au apreciat si ma vor sustine in continuare. Sa ai parinti cred ca este cel mai frumos dar de la Dumnezeu”, a pus Adrian emotionat.

Dupa ce s-a terminat concursul si a fost desemnat castigatorul premiului de 120.000 de euro, Adrian nu a sunat pe nimeni, insa a primit telefoane de la familia lui “care n-a avut mereu incredere in mine”. Nici Narcis nu a sunat pe nimeni.

Valentin a fost sustinut de sotia si fiul lui si a marturisit ca este foarte multumit ca a ajuns pana aici.

Cantam pe acasa, nu am cantat prin alte parti. Am avut noroc, eu sper sa mi se schimbe viata - Doamne ajuta!”, a marturisit Valentin Dinu.

In drum spre emisiunea “Happy Hour”, spre Buftea, Adrian Tutu a scris niste versuri, pe care le-a citit emotionat.

Cei mai talentati romani i-au promis lui Catalin Maruta ca vor reveni in emisiunea "Happy Hour" ori de cate ori vor fi invitati.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni