• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Adrian Tutu e complet transformat in noul sau videoclip. Cat de mult s-a schimbat artistul de cand a castigat primul sezon "Romanii au Talent"

Adrian Tutu e complet transformat in noul sau videoclip. Cat de mult s-a schimbat artistul de cand a castigat primul sezon "Romanii au Talent"

Adrian Tutu e complet transformat in noul sau videoclip. Cat de mult s-a schimbat artistul de cand a castigat primul sezon "Romanii au Talent"

Dupa un an plin de evenimente, lansari si concerte, Adrian Tutu revine in atentia fanilor sai cu o noua melodie, "Unde e", un featuring cu Boier Bibescu.

Adrian Tutu s-a bucurat de un real succes cu piesa "Averi de sentimente", unde a colaborat cu Xonia, iar acum se pregateste de lansarea primului sau EP intitulat "De club" care va aparea saptamana viitoare.

Popor talentat sa nu zici ca nu te-am anuntat! Au inceput inscrierile pentru noul sezon Romanii au talent si avem nevoie de tine!

Scoate-ti talentul din casa si inscrie-te aici. In sezonul 5 TU esti eroul nostru!

"Cu mare bucurie va anunt faptul ca videoclipul piesei "Unde e" promoveaza primul meu EP "De Club" care se va lansa saptamana viitoare Am inceput deja lucrul la urmatorul meu single si va anunt ca va fi o colaborare inedita si rezultatul il veti vedea in luna octombrie", a anuntat Adrian Tutu pe pagina sa de Facebook.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni