Adrian Tutu isi lanseaza noul single, iar Vizi Imre cu Shift canta la "Romanii au talent"

Adrian Tutu isi lanseaza noul single, iar Vizi Imre cu Shift canta la "Romanii au talent"

Inca 12 concurenti fac show de zile mari la "Romanii au talent", in penultima semifinala a competitiei din acest sezon.

Ovidiu Pasarar va tinti din nou cu arbaleta, trupa de fachiri Angels se pregateste sa sfideze din nou limitele corpului uman, iar "zburatorul" Octavian Stoica va incerca sa fie la inaltime cu numarul sau de dans la bara.  Muzica va canta cand vor urca pe scena Emy Dragoi cu acordeonul sau, Florinel Lautaru cu paharele care vor rasuna melodios si Laura Bisog, sosia Mirabelei Dauer. Fetele de la Blonde Tails promit un spectacol de flair-bartending cum numai Valentin Luca le-ar fi putut invata, George si Irina Ciucalau se vor pune iar in miscare pe trapezul aerial si baietii de la Musical Art vor oferi o noua mostra de "arta a strazii". Vlad Batrinu este gata de noi jonglerii cu mingea, iar dansatorii de la Brothers Crew vor sa arate ca au ritmul in sange, la fel ca perechea alcatuita din Alin Beca si Catalina Tampau.

Adrian Tutu, primul castigator al super-show-ului "Romanii au talent", se intoarce vineri seara pe scena care l-a facut celebru. Tutu nu vine singur, le-a pregatit telespectatorilor o surpriza muzicala demna de "Romanii au talent".



Tot vinerea aceasta, Vizi Imre, fostul finalist al lui Moga la "Vocea Romaniei", impreuna cu Shift, va canta in cea de-a patra semifinala live "Romanii au talent".

Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita, trupa Workout, Stefan Popescu, Catalin Mihalache, Raul Gheba, Leon Magdan, Claudia Stroe si Cvintetul Anatoly sunt cei noua finalisti pe care telespectatorii i-au trimis in finala "Romanii au talent", iar vinerea aceasta, inca trei "eroi" isi vor castiga locul in batalia decisiva pentru cei 120.000 de euro. Riccardo Masidda, Catalin Mihalache si trupa "Qui Peut" au primit unda verde din partea juratilor in lupta pentru premiul de orginalitate, cursa in care va intra inca un "original" selectat de catre Andra, Andi si Mihai vineri seara.

Finala se apropie cu pasi repezi, insa pana atunci semifinalistii mai au de trecut inca o etapa in care trebuie sa ii convinga pe telespectatori ca au potential de "eroi", vineri seara, de la 20:30, in cea de-a patra semifinala "Romanii au talent", numai la ProTV.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni