Adrian Tutu, fost castigator Romanii au talent, isi lanseaza primul album din cariera VIDEO

Adrian Tutu, fost castigator Romanii au talent, isi lanseaza primul album din cariera VIDEO

Adrian Tutu, castigatorul primului sezon al show-ului Romanii au talent, anunta lansarea primului sau album, dupa patru ani de asteptare. Acesta s-a ocupat singur de productie si de versuri, fara a anunta data exacta a lansarii.

Vesti bune pentru toti fanii lui Adrian Tutu. Castigatorul primului sezon Romanii au talent de la Pro TV a anuntat lansarea primului sau album solo. Anuntul a fost facut pe 1 ianuarie pe contul oficial de Facebook al artistului, iar acum este confirmat si de reprezentantii sai: "An nou! Album nou! «SIATAT»", este mesajul lui Tutu insotit de coperta viitorului material. 

In aceasta perioada, Adrian Tutu se afla in studioul de intregistrari de la Focsani acolo unde inregistreaza ultimele detalii pentru mult asteptatul material programat pentru 2016. Materialul se numeste "Si atat" si se anunta a fi unul exploziv. Pentru acest material, fostul castigator de la Romanii au talent a lucrat singur, atat pe partea de productie, cat si pe partea de versuri. 

"Romanii au talent" aduce show-ul la Bucuresti!

"Daca tot e an nou am zis sa fiu si eu nou si sa arat pentru ce m-am pregatit in ultimii patru ani. In ultima perioada am tot scos piese doar sa ma mentin. Abia astept sa impartasesc cu voi piesele de pe albumul meu. #SIATAT", ne-a declarat Adrian Tutu. Pana la momentul lansarii oficiale a albumului, care nu are inca o data exacta de lansare, Adrian Tutu le arata fanilor un intro al acestui proiect plin de surprize. 

Printre piesele lansate de Adrian Tutu anul trecut se numara "Mai tare", "Lasa", "Poate", "30 octombrie" (piesa dedicata victimelor din clubul Colectiv) sau prima lui piesa in limba spaniola, "Mi Hermosa", alaturi de Dean. 

Adrian Tutu a devenit cunoscut dupa participarea de la Romanii au talent, din primul sezon al emisiunii de la Pro TV. La preselectii a impresionat publicul si juriul cu piesa "E evident, romanii au talent", un imn neoficial al emisiunii de la Pro TV, iar in semifinala cu "Iubiti-va parintii!", tot pe ritmuri hip-hop. In finala a cantat "Sunt roman, deci pot" si a fost declarat castigator.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni