• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Adrian Tutu, complet transformat la trei ani dupa ce a castigat marele premiu la "Romanii au talent". De la tanarul timid, la baiatul rau si rebel

Adrian Tutu, complet transformat la trei ani dupa ce a castigat marele premiu la "Romanii au talent". De la tanarul timid, la baiatul rau si rebel

Adrian Tutu, complet transformat la trei ani dupa ce a castigat marele premiu la "Romanii au talent". De la tanarul timid, la baiatul rau si rebel

Adrian Tutu a devenit cunoscut publicului din Romania cand a devenit marele castigator al primului sezon "Romanii au talent".

Tanarul a reusit sa impresioneze audienta si juriul cu talentul si povestea sa de viata. Adorat de unii si contestat de altii, Adrian Tutu nu s-a dat batut si a tinut ca visul sau de a deveni un artist hip-hop de succes sa devina realitate. Premiul castigat la competitia talentelor l-a investit aproape integral in cariera sa, iar la scurt timp a inceput sa-si lanseze primele melodii.

"Banii din premiu i-am investit in ceea cea fac acum, adica in muzica. In plus, mi-am renovat apartamentul mostenit de la parinti si mi-am achzitionat diverse lucruri pentru un mini studio. Acum stau in Bucuresti, pentru ca aici lucrez de ceva timp, la studioul lui Boier Bibescu, si el se ocupa sa ma ghideze in tainele muzicii. Am pregatit un E.P. pe care il vom lansa in cateva saptamani si in curand vom lansa un nou single. Si m-am intors si la scoala, sa termin si liceul", a povestit Adrian, pentru Cancan.ro.

Odata cu lansarea sa pe piata muzicii din Romania, Adrian Tutu si-a schimbat dramatic si infatisarea. A inceput sa mearga des la sala, s-a tuns, si-a pus cercei si a adoptat un stil vestimentar de rapper autentic, complet diferit fata de cum se prezenta la preselectiile "Romanii au Talent", in urma cu trei ani.

Pe pagina sa de Facebook, Tutu tine legatura cu fanii sai si posteaza adeseori imagini din studioul de inregistrari, unde isi petrece de obicei timpul liber.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni