• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Adina Gherasim: "Am pentru prima oara un coregraf care sa ma ajute sa depasesc emotia pentru numarul spectaculos pe care il voi prezenta"

Adina Gherasim: "Am pentru prima oara un coregraf care sa ma ajute sa depasesc emotia pentru numarul spectaculos pe care il voi prezenta"

Adina Gherasim: "Am pentru prima oara un coregraf care sa ma ajute sa depasesc emotia pentru numarul spectaculos pe care il voi prezenta"

Dansatoarea la bara care a tinut audienta cu sufletul la gura atunci cand si-a aratat calitatile la acest sport vrea sa impresioneze si mai tare in prima semifinala LIVE a show-ului "Romanii au talent".

Cine te-a incurajat sa vii la "Romanii au talent"?
Prietenele mele m-au incurajat sa vin, mai ales datorita faptului ca acest sport pe care il practic, "pole dance-ul", nu este foarte cunoscut. Parintii mei n-au stiut ca vin, m-au vazut direct la televizor si nu le-a venit sa creada.

Cum te pregatesti pentru semifinala?
De cand am aflat ca sunt in semifinala, ma antrenez zilnic cate doua ore, iar acum am pentru prima oara un coregraf care sa ma ajute sa depasesc emotia si sa prind incredere pentru numarul spectaculos pe care il voi prezenta vineri.

Cum a reactionat lumea dupa ce te-a vazut la televizor?
Dupa seara in care a fost difuzata emisiunea, aveam cu 8.000 de "follow-eri" mai mult pe Facebook, iar contul mi s-a blocat la un moment dat de la atatea mesaje primite. Pe strada m-au felicitat oameni necunoscuti, care mi-au spus ca promovez Aradul si ca ma vor vota sa ajung in finala.
_____________________

Focoasa blonda cu forme apetisante a incins atmosfera si a demonstrat ca este intr-o forma de zile mari printr-un dans la bara fara cusur.

"Totii colegii nostri au avut emotii pentru tine", a punctat Andi, amuzat, iar Adina a primit trei de "Da" pentru reprezentatia sa spectaculoasa.

Vezi ipostaze spectaculoase in GALERIA FOTO de mai jos!


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni