A venit la Românii au talent pentru a-și găsi calea. Povestea Laurei Dinu, diseară, de la 20:30, la PRO TV

Data: 22 Martie 2021

Ediția de luni de la Românii au talent aduce în prim plan povești de viață spectaculoase, una dintre acestea fiind și a Laurei Dinu.

După ce a absolvit Facultatea de Teatru în Londra, specialitate solo performing teatru film, a călătorit împreună cu colegii să predea teatru educațional. Au trecut prin Tanzania și Turcia, iar apoi s-a stabilit în Norvegia alături de fostul ei iubit. 

După ce s-a despărțit de el, s-a mutat în România. În urma cu 5 luni s-a dus într-o mânăstire ca să se spovedească. A simțit nevoia sa mai stea așa ca a rămas acolo 5 luni cu gândul sa intre în ceata monahală. 

Simțind că are o legatură puternică cu muzica, părintele duhovnic i-a spus să încerce să continue pe acest drum și, dacă nu simte ca o face fericită, să se întoarca la mânăstire. De la vârsta de 19 a rămas fără mamă, tatăl murise pe când avea 14 ani. 

Laura Dinu a urcat pe scena de la Românii au talent și a mărturisit că și-ar dori să ajute și să se dezvolte prin muzică, iar acum încearcă să își dea seama dacă este capabilă de așa ceva. Ce i-au spus jurații după momentul ei artistic, aflați diseară, de la 20:30, la PRO TV!

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies