• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • A vrut sa fie un fel de James Blunt al Romaniei, dar nu i-a iesit. "Decat sa cant pe scena, mai bine saream de 5 ori din avion!"

A vrut sa fie un fel de James Blunt al Romaniei, dar nu i-a iesit. "Decat sa cant pe scena, mai bine saream de 5 ori din avion!"

A vrut sa fie un fel de James Blunt al Romaniei, dar nu i-a iesit. "Decat sa cant pe scena, <span style="color:#f00;">mai bine saream de 5 ori din avion!"</span>

Show-ul ROMANII AU TALENT este integral pe voyo.ro.

A venit camuflat la “Romanii au talent” si a sperat sa impresioneze juriul cantand “Bohemian Rapsody” a trupei Queen.

S-a vrut a fi un fel de James Blunt al Romaniei, insa Mihai Petre a gasit momentul lui mai degraba “caraghios”.

Pe uniforma lui army era scrisa porecla capatata de la un coleg – DUSU: “O am de cand invatam sa zbor cu parasuta si tot cadeam prin copaci, ca tot omul la inceput”, a marturisit el.

Sorin Radu, 41 de ani, din Bucuresti, le-a spus lui Smiley si lui Pavel ca visul lui e sa apara la cat mai multe televiziuni: ”Am avut asa, un vis, sa apar la toate televiziunile, sau macar la cat mai multe.  Am fost si impuscat la revolutie. Am aparut si la Al Jazeera si pe Discovery”.

Concurentul este in prezent presedinte al unei fundatii pentru drepturile omului, iar in timpul liber are mai multe hobby-uri: sare cu parapanta si parasuta, colectioneaza pietre, pescuieste si mai canta si intr-o trupa rock.

A cantat piesa “Bohemian Rapsody”, insa talentul sau muzical n-a fost apreciat de juriu: “N-a fost bine. Ai fost destul de caraghios. Ar suna mai bine in picaj” i-a spus Mihai Petre.

La sfarsit, concurentul a vrut macar sa-l lamureasca cineva: “Macar sa-mi faceti un semn din cap, ca stiu daca am talent sau nu”, a rugat el. Andra nu a vrut sa dea curs rugamintii lui, dar Mihai Petre a fost sincer si spontan ca de obicei: imediat a scuturat din cap, in semn de NU.

Cand a ajuns in culise, barbatul i-a spus lui Smiley ca a avut atatea emotii, incat “mai bine saream de 5 ori din avion decat sa fiu pe scena!”.

Vezi toata emisiunea ROMANII AU TALENT pe Voyo.ro

Facebook.com/Romaniiautalent    

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni