• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • A pasit timid pe scena, dar in secunda in care a inceput sa cante totul s-a schimbat. Simon Cowell: "Te-am asteptat!" 

A pasit timid pe scena, dar in secunda in care a inceput sa cante totul s-a schimbat. Simon Cowell: "Te-am asteptat!" 

A pasit timid pe scena, dar in secunda in care a inceput sa cante totul s-a schimbat. Simon Cowell: "Te-am asteptat!" 

Kathleen Jenkins este un om cu adevarat special. In ciuda faptului ca are o slujba de menajera, care nu ii aduce prea multe satisfactii, tanara e o persoana optimista si zambitoare, dar si posesoarea unei voci cum rar ai ocazia sa intalnesti.

In varsta de 25 de ani si originara din Newport, South Wales, Kathleen are toate sansele sa ajunta o artisat de talie internationala.

La preselectiile Britain's Got Talent, tanara a venit insotita de tatal si sotul sau, care au sustinut-o cu mandrie din public. In ciuda faptului ca  au dificultati financiare, parintii lui Kathleen au facut tot posibilul ca fiica lor sa participe la Britain's Got Talent, iar eforturile lor au fost rasplatite asa cum se cuvine.

Citeste si: I-a lasat fara cuvinte pe juratii de la "Britain's Got Talent". Pare o papusica, dar intr-o singura secunda se schimba radical

Daca la inceput juratii au fost sceptici in privinta tinerei timide din fata lor, cand ea a inceput sa cante, acestia au amutit. De departe, Simon Cowell a fost fascinat de interpretarea aparte oferita de Kathleen piesei "Wild Horses" a celor de la Rolling Stones. La finalul momentului, atat publicul, cat si juriul au aplaudat-o in picioare pe tanara, iar aceasta a izbucnit in lacrimi cand a realizat ca momentul sau i-a emotionat pe toti. 

"Kathleen, te-am asteptat intreaga zi. Ai tot ceea ce iti trebuie. Iubesc totul la tine, ador timbrul tau vocal, felul in care ai controlat melodia. Cred ca esti speciala!", a declarat Simon Cowell

Urmareste si tu mai jos o reprezentatie de zile mari!  


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni