A intrat asa pe scena de la "Romanii au talent", dar ce a urmat este de poveste. Reactia juratilor este geniala

09 Martie 2015, 16:48

Data: 09 Martie 2015

O femeie imbracata intr-o pelerina argintie a pasit gratios pe scena de la "Romanii au talent", iar de aici si pana la momentul in care a atras toate privirile mai ceva ca un magnet nu a mai fost decat un pas.

Cei doi jurati, Bebe si Andi, au fost de departe cei mai curiosi sa priveasca cu atentie momentul pregatit de frumoasa Amalia, o dansatoare din buric, care i-a innebunit pe toti cu formele ei.

"Romanii au talent", VINERI, de la 20:30, la ProTV

Show-ul incendiar facut de focoasa bruneta a acaparat toate privirile, iar reactiile celor doi jurati au fost mai mult decat delicioase. In vreme ce Andra si Mihaela i-au marturisit Amaliei ca este o femeie frumoasa, Andi si Bebe au fost hipnotizati de frumusetea ei si abia au reusit sa mai scoata doua cuvinte.

Daca Bebe Cotimanis i-a marturisit brunetei ca daca nu ar fi insurat ar fi dispus ca ii faca curte si sa o invite in oras, Mihaela Radulescu s-a declarat nemultumita de momentul vazut si a spus ca nu il considera potrivit pentru show-ul "Romanii au talent".

Chiar daca a obtinut doi de "DA" si doi de "NU", Amalia a trecut in etapa urmatoare datorita unei stelute acordate de Mihaela Radulescu. 

FULLSCREEN
A intrat asa pe scena de la "Romanii au talent", dar ce a urmat este de poveste. Reactia juratilor este geniala
  • /

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO