• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • A intrat asa pe scena de la "Romanii au talent", dar ce a urmat este de poveste. Reactia juratilor este geniala

A intrat asa pe scena de la "Romanii au talent", dar ce a urmat este de poveste. Reactia juratilor este geniala

A intrat asa pe scena de la "Romanii au talent", dar ce a urmat este de poveste. Reactia juratilor este geniala

O femeie imbracata intr-o pelerina argintie a pasit gratios pe scena de la "Romanii au talent", iar de aici si pana la momentul in care a atras toate privirile mai ceva ca un magnet nu a mai fost decat un pas.

Cei doi jurati, Bebe si Andi, au fost de departe cei mai curiosi sa priveasca cu atentie momentul pregatit de frumoasa Amalia, o dansatoare din buric, care i-a innebunit pe toti cu formele ei.

"Romanii au talent", VINERI, de la 20:30, la ProTV

Show-ul incendiar facut de focoasa bruneta a acaparat toate privirile, iar reactiile celor doi jurati au fost mai mult decat delicioase. In vreme ce Andra si Mihaela i-au marturisit Amaliei ca este o femeie frumoasa, Andi si Bebe au fost hipnotizati de frumusetea ei si abia au reusit sa mai scoata doua cuvinte.

Daca Bebe Cotimanis i-a marturisit brunetei ca daca nu ar fi insurat ar fi dispus ca ii faca curte si sa o invite in oras, Mihaela Radulescu s-a declarat nemultumita de momentul vazut si a spus ca nu il considera potrivit pentru show-ul "Romanii au talent".

Chiar daca a obtinut doi de "DA" si doi de "NU", Amalia a trecut in etapa urmatoare datorita unei stelute acordate de Mihaela Radulescu. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni