A fost cel mai ravnit concurent de la "Romanii au talent", dar inima lui e luata. Cum arata iubita lui Valentin Luca


	A fost cel mai ravnit concurent de la "Romanii au talent", dar inima lui e luata. Cum arata iubita lui Valentin Luca
Citeste mai mult despre: Romanii au talent, Valentin Luca,
Data: 18 Aprilie 2014

Valentin Luca, unul dintre cei mai populari concurenti de la "Romanii au talent", nu i-a ascultat pe cei care ii spuneau sa se apuce de o meserie normala. "Normal e sa faci ceea ce-ti place", le raspundea el.

S-a taiat in cioburile a sute de sticle pe care le-a spart, in incercarea de a deveni din ce in ce mai bun in flair-bartending, dar asta nu l-a oprit sa-si urmeze visul si sa devina cunoscut nu doar in intreaga Romanie, ci pe tot mapamondul.

Tot tara natala ii place insa cel mai mult: "Iubesc Romania pentru ca e o tara frumoasa, aici e familia mea, daca m-as mai naste odata si as putea sa aleg – tot aici as vrea". 

Si mai iubeste pe cineva. Pe Andreea, frumoasa lui iubita, careia ii daruieste tot timpul lui liber si careia ii declara iubirea de fiecare data cand are ocazia, pe retelele de socializare.

Valentin si iubita lui formeaza un cuplu frumos, iar cei doi primesc adesea complimente pe internet, semn ca pana si admiratoarele lui sunt de acord ca Andreea e se potriveste de minune cu tanarul brasovean.

 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies