• PRO TV
  • A demonstrat tuturor ca dansul la bara nu este ceva indecent. Vezi cum arata acum Medea din primul sezon "Romanii au talent"

A demonstrat tuturor ca dansul la bara nu este ceva indecent. Vezi cum arata acum Medea din primul sezon "Romanii au talent"

A demonstrat tuturor ca dansul la bara nu este ceva indecent. Vezi cum arata acum Medea din primul sezon "Romanii au talent"

Medea, pe numele ei real Madalina Felea, a ramas in istoria show-ului "Romanii au talent" drept dansatoarea la bara care isi doreste ca sportul pe care il practica sa fie acceptat drept disciplina oficiala a Jocurilor Olimpice.



Cu muschii lucrati mai ceva ca ai unui impatimit al fitness-ului si o vointa de fier, Medea este prima concurenta care a demonstrat ca, opus parerii tuturor, dansul la bara nu este ceva neaparat indecent.

Practicand pur si simplu gimnastica pe un element mai putin conventional, Medea a convins nu numai juriul ca este o atleta in adevaratul sens al cuvantului, ci si publicul, care a votat-o pana in marea finala a primului sezon.

"Sa promovez gimnastica la bara asta imi doresc, visul meu, si as vrea, dar nu am puterea deocamdata sa ma intorc in tara, mi-ar fi placut foarte mult sa fac acest lucru", spunea atunci Madalina, potrivit perfecte.ro,  care a fost nevoita sa se reorienteze, dupa ce la varsta de 12 ani un accident i-a intrerupt cariera de gimnasta.

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni