50 de concurenti extraordinari se pregatesc pentru marile spectacole LIVE Romanii au talent!

50 de concurenti extraordinari se pregatesc pentru marile spectacole LIVE Romanii au talent!

Auditiile sezonului #7epic Romanii au talent s-au incheiat. Au fost zece editii extraordinare, in care talentul a uimit, in care am aplaudat sute de momente venite din toate colturile lumii, am incercat senzatii nebanuite si am trait bucuria suprema alaturi de concurentii care au urcat pe scena.

Uraganul de talent care a lovit scena a declansat in premiera cinci butoane aurii: Fang Shuang, Paula Rad, Lorelai Mosnegutu, Beniamin Dumbravan si OK Worldwide. Si, daca ar mai fi fost inca cinci butoane aurii, tot nu ar fi fost de ajuns, deoarece preselectiile sezonului #7epic au fost un adevarat carusel de creativitate, originalitate, curaj, virtuozitate, surprize, diversitate, umor, lacrimi si extaz si, cel mai important, foarte mult talent! 

Vineri, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, impreuna cu Smiley si Pavel Bartos, au luat decizia finala pentru marile spectacole LIVE si i-au ales pe cei 50 de semifinalisti cu care ne vom intalni incepand de vinerea viitoare, de la 20:30.

A zecea editie Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 16.5 puncte de rating si 40.7% share, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 5.5 puncte de rating si 13.6% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 2.7 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 21:47, peste 3.5 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Ultimii concurenti din etapa preselectiilor au uimit cu talentul si curajul lor

Cei 13 membri ai trupei Lil family au umplut scena cu energie in timpul momentului de street dance pe care l-au prezentat. Concurentii au demonstrat ca sunt foarte talentati, s-au sincronizat, s-au bucurat de numar si le-au transmis acest lucru si juratilor, care i-au rasplatit cu 3 DA. ”Daca luati 4 DA, era si Smiley aici. Asa, pentru ca ati luat doar 3 DA, Smiley e in spatele vostru. Bafta!”, le-a spus Pavel zambind.

Spectacolul a continuat cu George Postolache. Concurentul a cantat piesa Love the way you lie si a surprins juriul cu timbrul sau vocal incredibil, perfect pentru rap. Sigur pe el si cu atitudine, George a smuls ropote de aplauze si a primit la final 4 DA. ”Asa timbru nu am mai auzit de nu mai stiu cand. Nu-mi vine sa cred ca aud asemenea combinatii de flow bun si de voce buna si de timbru fain si de fata misto. Pentru mine a fost un moment foarte reusit.”, i-a spus Mihaela.

Ansamblul Popular Rodoliubie a adus frumusetea si traditiile bulgaresti pe scena Romanii au talent. Cei 26 membri au dansat, au cantat, au transmis energie si pasiune si au aratat ca sunt extrem de talentati si ca pot face un adevarat spectacol. ”Asta, da! Un ansamblu cred ca trebuie sa aiba solisti foarte buni, dansatori foarte buni si muzica foarte buna. Voi le aveti pe toate!”, le-a spus Andra extrem de incantata. Concurentii i-au bucurat pe jurati, iar juratii i-au rasplatit cu 4 DA.

Rebecca Hewson a venit din Irlanda la preselectiile Romanii au talent. Este eleva, iar visul ei este sa devina o artista cunoscuta, bazandu-se doar pe talentul ei. Vineri a cantat melodia Because of you, iar vocea ei sensibila a incantat publicul si juriul. ”Apreciez ca tu ai hotarat sa incerci sa te lansezi pe forte proprii. Rebecca, radem, glumim, dar aici e o treaba serioasa si, tinand cont ca avem si un premiu destul de mare la sfarsit, trebuie sa fim sinceri pana la capat... ai DA de la mine.”, i-a spus Andi. Rebecca a primit la final 4 DA.

Extrem de frumoasa si talentata, Cristina Sindrestean este autodidacta, iar vineri a uimit publicul cu numarul prezentat pe scena. Concurenta a cantat la chitara intr-un mod inedit, finger style, a trait la intensitate maxima fiecare secunda si a reusit sa creeze un moment sensibil, extrem de emotionant. ”E interesant ca ai vrut singura sa spui ceva prin muzica. Mor dupa oamenii care se bucura de ceea ce fac, care-si iubesc meseria, care-si iubesc pasiunea.”, i-a spus Mihaela. Cristina a obtinut 4 DA.

Membrii trupei Serenity CG s-au inscris la Romanii au talent pentru a face galagie si a se afirma. Concurentii au cantat melodia Whole lotta love, au transmis forta si determinare si au creat un spectacol de zile mari. ”Mie imi place foarte mult ca solista grupului e asa dulce si ea canta rock. Asta ma atrage cel mai mult.”, le-a spus Andra incantata, iar Florin Calinescu a continuat serios: ”Vreau sa va pun pe ganduri cu un NU...”. In final, concurentii au obtinut 3 DA si un NU.

Horia Nedelea a facut vineri arta din tacamuri. Reconditioneaza tacamuri vechi si reuseste sa realizeze adevarate opere de arta. Aptitudinile sale si creativitatea au fost apreciate de Andi, Mihaela si Andra, care au dat 3 DA. ”E pentru prima oara cand cineva vine pe scena asta si reuseste sa faca arta din furculite. Cred ca e nevoie de astfel de momente. Din punctul meu de vedere e mai mult decat bine-venita aparitia ta pe scena.”, a spus Andi. Florin Calinescu nu a fost impresionat si a dat NU momentului.

Membrii trupei Ienei Exclusive pentru Andreas isi doresc sa-l ajute pe Andreas, un copil cu probleme de sanatate, sa se opereze, acesta fiind si motivul pentru care s-au inscris la Romanii au talent. Talentul lor, dar si faptul ca solista grupului este chiar nepoata celebrului antrenor de fotbal Emeric Ienei au reprezentat o adevarata surpriza pentru jurati si Smiley si Pavel. Concurentii au adus pe scena un moment de dans contemporan, dans sportiv si muzica si au reusit sa incante publicul. ”As vrea sa vorbesc cu doamna blonda. Am trecut de atatea ori prin Oradea... Sa fiti fetita aia mica pe care am ajutat-o sa treaca strada acum X ani?”, a spus Florin cu zambetul pe buze. Concurentii au primit la final 4 DA.

Trupa H20 a adus pe scena un moment de breakdance electrizant. Cu miscari pline de energie si zambetul pe buze, concurentii au reusit sa realizeze un numar inedit si au dansat calusarii pe breakdance. ”Dansul vostru trebuie sa fie cel putin la fel de spectaculos precum dansul calusarilor. Imi pare rau, pe mine nu ati reusit sa ma convingeti, raspunsul meu este NU.”, le-a spus Andi, iar Florin Calinescu a continuat: ”Am sa-i apreciez intotdeauna la aceasta emisiune pe cei care vin de jos in sus, pentru ca am vazut super profesionisti care au uimit si lumea, au dansat pe toate meleagurile si, culmea, nu mi-au creat nicio emotie. O sa va incurc putin doar, o sa primiti un DA, tocmai ca sa va ambitionati.”. Concurentii au plecat mai departe cu 3 DA.

Doi concurenti frumosi, expresivi si extrem de talentati, Roxana Dinca si Lucian Boldojan, au adus un moment fabulos de dans sportiv, plin de pasiune si miscari naucitoare, care au facut scena sa vibreze. Incantat de numarul prezentat de Roxana si Lucian, Andi a spus: ”Mie mi-a placut tot ce am vazut, de la inceput pana la sfarsit. A fost un moment foarte frumos. Bravo, copii!”, a spus Andi. Concurentii au obtinut 4 DA.

Cursa pentru talent a continuat cu Maria Ungheanu si Linda Nica. Cele doua fete au venit la Romanii au talent pentru a promova muzica clasica si au cantat la pian si voce Aria papusii. Momentul a fost apreciat de Smiley si Pavel, care au sustinut concurentele din culise, dar si de jurati. ”Aproape trebuie sa ne ignorati. Stiti ce dur e publicul de acasa? Noi suntem pistol cu apa. Scumpa mea, si in Austria, si in Groenlanda, la Opera vin doar cateva mii de oameni. Atentie mare cu ce veniti data viitoare!”, le-a spus Florin. Concurentele au primit 4 DA.

Doinita Ionita are ganduri mari in viata si face totul pentru a-si indeplini dorinta, aceea de a deveni cantareata. Concurenta a cantat fabulos melodia Je t’aime si i-a fascinat pe jurati cu timbrul ei vocal puternic si cu determinarea de care a dat dovada. ”Ai o voce foarte puternica, tehnica, cu sensibilitate, tot ce vrei. Vorbeam cu Andi pe parcursul melodiei, ca ii amintesti de mine cand aveam vreo 13 ani.”, a spus Andra. Talentul concurentei a fost rasplatit cu 4 DA. 

Chiar daca este profesor doctor, Nina Cuciuc a avut emotii foarte mari pe scena Romanii au talent. Concurenta a interpretat piesa Non, je ne regrette rien si a reusit sa impresioneze cu interpretarea impecabila si cu timbrul vocal exceptional. ”Ati aparut ca o contesa aici, pe scena. Eu nu am de facut niciun repros. Va spun sigur ca avem nevoie de astfel de momente in emisiune. Raspunsul meu este DA.”, a spus Andi. Din pacate, Mihaela a dat NU momentului, insa Nina a primit la final 3 DA.

Csongor Torok a adus la preselectii un moment inedit de poy dance si a reusit sa imbine perfect jongleria cu dansul contemporan, astfel incat sa creeze un spectacol plin de lumina si culoare. Incantata de reprezentatie, Mihaela i s-a alaturat concurentului pe scena la finalul numarului si i-a spus: ”Sunt foarte multe variante de spectacol. E o distractie si un sport in acelasi timp. Poy-urile fac spectacol oriunde in lume”, i-a spus Mihaela. Daca Andi, Mihaela si Andra au fost incantati de Csogor si talentul lui si au dat 3 DA, Florin nu a fost impresionat si a dat NU.

Crina Cristurean are un talent nativ, un glas suav si puternic in acelasi timp, care suna fenomenal, iar vineri a incheiat in forta preselectiile Romanii au talent. Concurenta a interpretat aria Nessun dorma si a transmis emotie, sensibilitate si foarte multa gingasie. ”Am vazut pe cineva inainte, care cauta prin natura radacini sa le dea viata, culmea. Tu esti o astfel de metafora, esti ceva in stare pura, ca un rau curat de munte, care curge.”, i-a spus Florin. Crina a parasit scena cu 4 DA.

La finalul ultimei editii de preselectii, juratii, impreuna cu Smiley si Pavel Bartos, au fost pusi in fata unui moment epic al sezonului sapte Romanii au talent: jurizarea! Acestia au revazut momentele care au obtinut 3 sau 4 DA in timpul auditiilor si, dupa discutii aprinse in care fiecare si-a sustinut cu tarie punctul de vedere, au ales cei 50 de semifinalisti Romanii au talent.

Pe acestia ii vom vedea incepand de vinerea viitoare, de la 20:30, in marile spectacole LIVE ale celui mai tare show de divertisment. 

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni