24 de concurenți s-au calificat în semifinalele Românii au talent!

24 de concurenți s-au calificat în semifinalele Românii au talent!

Cea mai mare și liberă scenă din România și-a aprins, aseară, luminile pentru ultima dată în etapa preselecțiilor! Cu gândul la marele premiu de 120.000 de euro, au venit în fața juraților și cei din urmă curajoși ai acestui sezon. 

Fiecare dintre ei și-a dat frâu liber emoțiilor și a încercat să demonstreze că merită șansa de a străluci! După un sezon în care superlativul a fost numitorul comun pentru aproape toți participanții, doar 24 s-au calificat în următoarea etapă. 

Jurații au avut o decizie greu de luat: din cei peste 300 de concurenți, aceștia au trebuit să îi aleagă pe cei care au demonstrat că pot ridica publicul în picioare și că au ceea ce le trebuie pentru a fi semifinaliști! În următoarea etapă se anunță un spectacol total cu cei care au uimit o țară întreagă. 

Ca în fiecare săptămână, show-ul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:04. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.9 puncte de rating și 38.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.5 puncte de audiență și 11.1% share. De-a lungul difuzării, peste 2 milioane de români s-au bucurat de ultima seară a audițiilor, iar în minutul de aur, la ora 22:46, aproape 2.6 milioane de telespectatori erau cu ochii pe show.

Cei 24 de semifinaliști sunt: Alex Dowis, X-treme Brothers, Emanuel Ion, Alex Furman, Raisa Radu, Raluca Răducanu, Duo Gemini, DJ Hugo Arthur, Darius Mabda, Marius Mateș, Aurel Niamțu, Ana – Maria Mircea, Bianca Mihalcea, Eva Nicolescu, Sandeep Kale, Alexandra Croitoru, Martina Meola, Ionela Marin, Zametheea, Mihail Kovali, Elvis Constantin Asan, Bianca Ciocîrlan, Anamaria Buțurcă și Gabriela Dincă. 

Nu uitați că vinerea viitoare, de la 20:30, în direct pe PRO TV, puteți vedea prima semifinală a sezonului 12! Până atunci, momentele voastre favorite din edițiile de până acum, dar și toate episodului emisiunii online Backstage Show cu Pavel Bartoș și Smiley, se pot vedea vedea în exclusivitate pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni