• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • 19 februarie vine cu doua premiere pentru Pavel Bartos: Spectacolul Svejk si startul sezonului 6 Romanii au talent!

19 februarie vine cu doua premiere pentru Pavel Bartos: Spectacolul Svejk si startul sezonului 6 Romanii au talent!

19 februarie vine cu doua premiere pentru Pavel Bartos: Spectacolul Svejk si startul sezonului 6 Romanii au talent!

19 februarie este o zi extrem de importanta pentru indragitul actor Pavel Bartos, cu doua evenimente care ii umplu sufletul de bucurie: startul celui de-al saselea sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, si premiera unui spectacol asteptat de mult timp la Teatrul Odeon, Svejk, in regia lui Alexandru Dabija.

Pavel va intra in pielea personajului principal, simpaticul soldat Svejk, si va aduce pe scena momente memorabile si pline de umor, care cu siguranta vor cuceri publicul.

Este, poate, unul dintre cele mai importante momente din cariera mea de actor, pentru ca joc un rol pe care mi-l doream si la care visam de vreo 10 ani. Dar, si mai mult ma bucur de contextul in care se realizeaza acest proiect: in regia celui pe care-l consider cel mai potrivit pentru a ma indruma in acest rol, regizorul Alexandru Dabija, cu colegii pe care mi-i doresc si in teatrul pe care-l iubesc. Asadar, pot sa spun inca o data: sunt norocos! Sunt fericit sa am alaturi de mine actori ca Alexandru Papadopol, Dorina Lazar, Marius Damian, Mircea Constantinescu, Mihai Smarandache si multi altii, si, impreuna, vom aduce pe scena Teatrului Odeon un spectacol care speram sa fie de neuitat, Svejk.”, a spus Pavel Bartos.

Pavel Bartos poate fi urmarit, alaturi de Smiley si de cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, in cel mai tare show de televiziune, Romanii au talent, incepand din 19 februarie, in fiecare vineri, de la ora 20:30, dar si pe scena teatrului Odeon in cel mai recent spectacol, savuroasa comedie satirica Svejk si in spectacolele deja consacrate, Titanic vals, Gaitele, Aventurile lui Habarnam, Natura moarta cu nepot obez, Liniste! Sarut. Actiune!, Family affairs si Pyramus&Thisbe 4 You.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni