• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • 100 de oameni au intrat in acelasi timp pe scena, iar ce a urmat va ramane in istoria show-ului Britain's Got Talent

100 de oameni au intrat in acelasi timp pe scena, iar ce a urmat va ramane in istoria show-ului Britain's Got Talent

100 de oameni au intrat in acelasi timp pe scena, iar ce a urmat va ramane in istoria show-ului Britain's Got Talent

Punem pariu ca nu ai mai vazut asa ceva? Finalul repezentatiei lor depaseste orice imaginatie. 

Show-urile de talente sunt intotdeauna surprinzatoare. Cand crezi ca le-ai vazut pe toate, se ivesc noi si noi talente care te surprind si te fascineaza. Asa s-a intamplat si pe scena "Britain's Got Talent", acolo unde corul 100 Voices of Gospell a facut spectacol. 

Veseli si plini de energie, cantaretii au atras atentia inca din primul moment datoria numarului mare de reprezentanti. Scena a fost luata cu asalt de cei de la 100 Voices of Gospel, iar momentul lor a depasit toate asteptarile. 

Citeste si: I-a lasat fara cuvinte pe juratii de la "Britain's Got Talent". Pare o papusica, dar intr-o singura secunda se schimba radical

Pentru preselectiile din 2016, artistii au pregatit o reprezenatie unica pe versurile si ritmurile piesei "The Little Light Of Mine". Daca la prima vedere esti tentat sa crezi ca urmeaza sa vezi o alta interpretare gospel, iti spunem din stat ca te inseli. Acesti artisti au reusit sa duca totul la un alt nivel, iar curajul lor a fost rasplatit cu un Golden Buzz oferit de Alesha Dixon.

Simon Cowell a fost naucit de momentul oferit de cei de la 100 Voices of Gospel, iar viteza sa de reactie nu s-a comparat cu cea a cantaretei de 37 de ani. Vizibil deranjat, juratul a tinut sa precizeze ca el si-a dorit sa apese Golden Buzz-ul si sa ii trimita pe acesti oameni talentati direct in semifinala show-ului. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni