10 semifinalisti promit un spectacol de neuitat in cea de-a doua gala live Romanii au talent!

10 semifinalisti promit un spectacol de neuitat in cea de-a doua gala live Romanii au talent!

Ianis Anghel, Leonardo Dragusin, trupa Idiot, Vlad & Ioana, Vlad Zapu & DJ Est, Badea Brothers, Jorik Papusoi, Alex Stefanescu, Anastasia & Serghey si Alla au facut spectacol pe scena talentului in etapa preselectiilor, au impresionat publicul si juratii si s-au calificat in galele live Romanii au talent. Vinerea aceasta, de la 20:30, cei zece concurenti vor duce show-ul la un alt nivel si vor lupta pentru un loc in marea finala.

Alex Stefanescu scrie versuri si le canta acompaniat de chitara. Nu ii place cuvantul “cantautor”, asa ca prefera sa spuna ca este un poet care isi performeaza singur materialul. In afara de prieteni si de familie, il sustin foarte mult oameni necunoscuti, care il aud intamplator la spectacole, dar a fost incurajat si in perioada cand a cantat in Parcul Cismigiu, pe un pod, in 2013. Nu are studii in domeniu, este autodidact. Primul job pe care l-a avut a fost sa imparta pliante pe strada, pe bani putini. Cele mai importante momente pentru Alex au fost atunci cand a fost admis la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale, apoi cand a fost admis la London International School of Performing Arts, dar si cand a reusit sa isi scrie concertul lui solo, la care visase de ani buni.

Vezi VIDEO toate momentele din prima semifinala LIVE a sezonului 8 "Romanii au talent" AICI!


Alla – Paula Moldovan a primit butonul auriu din partea Mihaelei Radulescu, iar acum este pregatita sa cucereasca telespectatorii cu o reprezentatie fascinanta. Alla si-a descoperit pasiunea pentru dans pe cand avea doar sase ani. Spune ca a stiut sigur ca asta vrea sa faca si a simtit ca nu se va mai opri. A inceput sa danseze singura, acasa, iar de la 7 ani mama ei a inscris-o la cursuri de dans modern. De asemenea, canta cu vocea si deseneaza. O face din pura pasiune, insa nu a exploatat aceasta latura artistica. In clasa a noua a fost recrutata de pe holurile liceului de catre coregraful trupei KID A, trupa din care inca mai face parte. 


Anastasia & Serghey formeaza un cuplu de mai bine de trei ani, dar in spectacole au inceput sa apara impreuna de doi ani. Inca de mic, el si-a dorit sa faca acrobatii. La varsta de 10 ani, parintii l-au dus la o scoala cu profil sportiv, unde i s-a spus ca s-a nascut pentru asa ceva. De la varsta de 18 ani, Serghey face acrobatii incontinuu. Fiecare zi este importanta pentru ei, pentru ca isi risca vietile, asa ca incearca sa se bucure cat pot de mult de ceea ce au. Amandoi sunt pasionati de calatorii si au avut parte de foarte multe experiente memorabile. Prin participarea la Romanii au talent, ei vor sa arate ca nu conteaza unde cresti, ce studii ai sau in ce familie te-ai nascut, pentru ca oricine poate orice daca isi doreste cu adevarat.


Badea Brothers, Valentin si Catalin, au absolvit clasa de arta acrobatica de circ a Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti, in iunie, 2005. Valentin si-a inceput activitatea artistica in 1997, iar fratele sau in 2002. Pentru a ajunge la un nivel performant de talie internationala, ambii au lucrat multi ani in salile de antrenamente, practicand gimnastica artistica.  Performeaza impreuna din anul 2003. Au prezentat momente de echilibristica pe plan national, dar mai mult s-au axat pe expuneri internationale, in tari precum Australia, Noua Zeelanda, Spania, Italia, Mexic, Philadephia, Miami, Franta, Germania, Ungaria sau Turcia. De-a lungul timpului, au participat la diverse concursuri si au obtinut premii importante. 


Ianis Anghel are 9 ani, a locuit impreuna cu parintii la Zarnesti, dar s-au mutat in  Brasov. Cel mai mult ii place matematica, iar tatal lui a fost cel care i-a descoperit talentul. Se uitau la filme si baietelul dansa prin casa, incerca sa ii imite pe cei pe care ii vedea dansand la televizor. Asa ca, in urma cu un an si jumatate, tatal a decis sa-l inscrie la o scoala de dans, unde l-au cunoscut pe viitorul lui instructor. La prima vedere, acesta spunea ca Ianis nu a iesit cu nimic in evidenta. Dupa o luna-doua insa a vazut ca dadea dovada de creativitate si imaginatie. Facea si miscari pe care nu le vedea la orice copil. Atunci si-a dat seama de potentialul lui, l-a inclus intr-o grupa de avansati si a inceput sa lucreze zilnic cu el.


Cea mai mare pasiune a lui Jorik Papusoi este dansul. Primele miscari de dans, mai serioase, le-a facut in jurul varstei de 11 ani, inspirat de fratele lui mai mare, care dansa. Decis sa mearga pe acest drum, Jorik a inceput sa se inscrie la diverse competitii, iar de-a lungul anilor a reusit sa se claseze pe primele locuri la concursuri de breakdance din Republica Moldova, Romania, dar si din Italia si Austria. A participat atat individual, cat si in echipa, cu mai multi dansatori. O alta pasiune este muzica. Nu compune, ii place doar sa asculte mai multe genuri, printre care hip-hop.


Leonardo Dragusin si-a descoperit talentul la scoala, cand a invatat sa cante la chitara.  Crede ca a mostenit talentul muzical de la bunicul din partea tatalui. Il tine minte cand canta la dramba si la fluier in anii copilariei. De asemenea, canta si vocal intr-un mod extraordinar, spune concurentul Romanii au talent. El i-a insuflat dragostea pentru muzica. Familia lui a fost intotdeauna langa el. Mama, cu ultimii bani, i-a cumparat chitara pe care si-a dorit-o mult. Din momentul respectiv, nu s-a mai indepartat de muzica. Leonardo a plecat in Italia la varsta de sase ani, astfel ca toate studiile le-a urmat acolo. In prezent este si producator muzical. De curand a lucrat si la primul lui album cu o casa de productie independenta.


Membrii trupei Idiot, Codrin, Ovidiu, Mitru, Katerina, Theodor si Alexandru, sunt sase actori din Iasi. Trupa a luat nastere pe 17 iulie 2011. Trei dintre ei sunt fosti colegi de liceu, al patrulea tot coleg, dar cu un an mai mare. S-au pregatit doua luni si apoi au dat drumul la primul show. De atunci, aproape in fiecare duminica au show-uri de improvizatie intr-un bar din Iasi. Au dezvoltat treptat trupa - spectacole de strada, festivaluri in Iasi, in tara (inclusiv primul Festival National de Improvizatie). Au investit mult timp si au ajuns singura si cea mai buna trupa de improvizatie din zona Moldovei. Banii obtinuti i-au investit in deplasari si in decont. O parte din trupa face doar asta - improvizatie/ teatru.


Vlad & Ioana iubesc dansul si asa se exprima cel mai bine. Pentru Ioana, totul a inceput cand avea cinci ani, iar parintii au inscris-o la un curs de balet. S-a facut rapid remarcata, si-a dezvoltat talentul si mai tarziu a urmat si cursurile unui liceu de coregrafie. Dupa absolvire, a participat la o auditie pentru postul de balerina la Opera Maghiara din Cluj-Napoca, in urma careia a fost acceptata. Vlad spune despre el ca nu s-a considerat niciodata un geniu, insa muzica si dansul i s-au potrivit ca o manusa. Cu foarte multa munca si studii in domeniu, el a reusit sa se transforme in profesionistul de astazi, lucand ca balerin atat in tara, cat si in strainatate.


Vlad Zapu & DJ. Est. Vlad canta de la 14 ani. Totul a inceput in Romania, el este din Baia Mare, a avut o trupa acolo, insa a continuat sa cante singur. A plecat in Spania in urma cu patru ani, unde muncea in domeniul Constructiilor, dar in acelasi timp facea si o scoala de tehnician de sunet. Acum doi ani a facut cunostinta cu producatori muzicali din Spania, s-au imprietenit si le-a povestit despre talentul lui. Baiatul care l-a descoperit pe Vlad se numeste DJ Est. Deja lucreaza la primul lui album. Vlad a mostenit talentul din familie. Bunicul lui canta la taragot, bunica scria poezii si unchiul lui este scriitor. El isi scrie singur versurile si canta la pian, dupa ureche.

Cea de-a doua gala live Romanii au talent va umple vineri casele telespectatorilor cu bucurie, emotie si foarte multa energie. Cei 10 semifinalisti asteapta cu nerabdare sa-si prezinte momentele  si sa convinga publicul ca merita sa mearga in marea finala.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni