“De muzica m-am apucat din tinerete, placandu-mi foarte mult muzica difuzata de Cornel Chiriac”. 

Nu a cantat niciodata pe o scena in Romania. In 2007 a plecat in Dublin si a lucrat ca salvamar intr-un complex de piscine. A lucrat la un circ in Belgia ca sofer si monteur si de acolo a plecat in Dublin. Prima data a lucrat ca spalator de masini si apoi de acolo a mers la acest complex de piscine unde a lucrat ca om de serviciu, dupa care a urmat timp de 4 luni cursurile de salvamar. Dupa aproximativ 3 ani a fost dat afara de acolo din cauza restructurarilor. Asa ca, a fost nevoit sa se intoarca in tara. De atunci lucreaza ca sofer in Mehedinti. In Dublin a cantat de cateva ori intr-un pub la diferite sarbatori. 

Cel mai important moment a fost participarea ca solist vocal la un concert sustinut la Arenele Romane prezentat de Octavian Ursulescu.

A incercat sa cante in Romania, insa la el in Mehedinti nu se asculta decat muzica populara iar lui ii plac cu totul alte genuri. Genuri muzicale: rock’n roll, jazz. Ultimul concert pe care l-a avut a fost la un pub din Motru in urma cu un an de zile. 

Membrii familiei sunt sotia Popescu Elisabeta - casnica si Popescu Olivia, 14 ani elev.

“Am fost sustinut in anii ‘80 de Stelian Tanase. Fiica ii mosteneste talentul si isi doreste sa isi sustina fiica intr-o cariera muzicala.”.

A venit si la Vocea Romaniei pentru a-l vedea poporul. Visul lui este sa cante alaturi de Night Loosers, dar este constient ca asta nu se va intampla niciodata. A venit la „Romanii au Talent” pentru a mai aduce si un alt gen de muzica in aceasta emisiune.