Romanii au talent 2016 - Semifinala 1

Cris si Lory fac parte din  ansamblul de balet al Operei Romane din Craiova. Ea are abilitati in dans contemporan, iar el in gimnastica. Le-au combinat pe cele doua cu doar o saptamana inainte de preselectii, special pentru Romanii au talent.

Loredana face balet de la varsta de 4 ani, parintii sustinand-o in tot ceea ce si-a dorit sa faca. Pentru ca in Craiova nu exista clasa de balet, a fost nevoita sa se mute la Timisoara, unde a facut liceul. Apoi, a venit in Bucuresti, unde a facut UNATC-ul, sectia Coregrafie. In anul doi de facultate si-a cunoscut iubirea vietii ei, actualul ei sot, pe atunci student la Academia de Politie. Dupa Academie, a fost repartizat in Craiova, asa ca amandoi s-au intors in orasul ei natal. Loredana s-a angajat la Opera Nationala din Craiova, unde activeaza si acum, avandu-l ca partener de scena pe Cristian. 

Cristian face gimnastica de performanta de la varsta de 4 ani, primele medalii castigandu-le la 12 ani. Au urmat nenumarate competitii sportive – unde a castigat foarte multe medalii. A urmat facultatea de Educatie Fizica si sport. Pe plan artisctic a colaborat cu circul Pinder in cadrul turneului din Franta 2010, Viva Flying Team - Palma de Mallorca si  Opera Romana din Craiova.