S-a nascut in Italia, Sardinia. Mama – asistenta psihiatrie, tatal – constructor. Are un frate care locuieste in Anglia, asistent manager in jurnalism. A fost decizia lui sa lucreze in circ, a iubit circul toata viata si s-a decis sa faca faca parte din lumea circului la 23 de ani.
 

Inainte de asta a facut cursuri de dans 1 an, dans clasic, apoi a urmat scoala de circ Flic – acrobatii, dans, conditie fizica, actorie de circ (este diferit de actoria clasica pentru ca trebuie sa stabilesti o conexiune cu un obiect de circ). Apoi in timpul si dupa scoala a facut show-uri pe strada, evenimente, festivaluri in Italia; apoi cu inca 3 baieti de la scoala au incercat sa realizeze un proiect – productie de circ, pentru un show de circ contemporan care are doar cativa oameni – dar s-a terminat rapid din probleme personale. S-a intors in Sardinia unde a inceput sa predea  Chinese pole, basic acrobatics.  

Se intelege cu colegii lui pentru ca circul este mic. Sunt 5 artisti si 15 muncitori. Si artistii ajuta la montarea circului. Simte ca face parte dintr-o familie mare, dar are timp si viata privata; nu se simte cine e seful. Familia este in Italia, vorbesc mult la telefon. Ii place in Romania, ii plac oamenii, cultura. Aici sunt oameni mai buni, dupa cum traiesc si relatia stabilita intre oameni. Ii place viata de tara si orasele Bucuresti, Cluj, Alba-Iulia. Ii place turismul, se intereseaza de istoria fiecarui oras.

A mai fost in Franta, Belgia, Anglia unde a incercat sa lucreze in alt domeniu, dar a spus ca el, daca nu e in circ simte ca ii moare sufletul. La un momentat dat, cand nu va  mai putea sa lucreze in circ, va gasi sa lucreze tot in domeniul artei – productie de circ, pentru ca invata si isi da seama cum stau lucrurile. Spune ca nu tu iti aduci show-ul intr-un loc, ci oamenii care vin conteaza, mai ales ca publicul este diferit de la tara la tara si ii plac provocarile. Publicul de aici este foarte cald, destept. In Anglia publicul se speria de contactul cu artistii, nu ii plac englezii pentru ca sunt foarte reci. Ii place ca dupa show, cand publicul pleaca si isi ia la revedere de la ei, nu intelege mereu ce-i spun, dar intelege mimica lor. I-ar placea sa revina in Romania, mai ales ca acum invata sa vorbeasca in romana, intelege lucrurile de baza.

Nu are prietena, nu este casatorit. Are prieteni foarte multi, dar cei mai buni prieteni sunt in Italia, Belgia si Franta. A locuit in Franta 6 luni pentru ca mergea La Granerie, centru de circ, unde antrena, invata lucruri legate de circ.

Are o relatie foarte buna cu familia, acum sunt fericiti ca are un job, pentru ca in Italia nu e usor sa aiba un job.

Incearca mereu sa faca numere noi, sa invete, sa contruiasca momente comice, sa invete lucruri de baza hand to hand, acrobatii in 2 sau 3, este deschis catre orice; daca poate atunci face. 

Se antreneaza in functie de cate show-uri are pe zi, daca are 2 show-uri spune ca repeta pe scena.