• PRO TV
  • Weekend incendiar la preselectiile Romanii au talent de la Iasi!

Weekend incendiar la preselectiile Romanii au talent de la Iasi!

Weekend incendiar la preselectiile Romanii au talent de la Iasi!

Bucuresti, 11 noiembrie 2014 – Preselectiile Romanii au talent din afara Bucurestiului s-au incheiat cu succes in acest weekend la Iasi. Mii de romanii s-au inscris in cursa pentru premiul de 120.000 de euro, iar talentele au fost din ce in ce mai diverse, Romania demonstrand inca o data ca are oameni cu care se poate mandri.

Sambata si duminica a fost randul iesenilor sa impresioneze juriul format din Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis. Locuitori din Iasi, dar si locuitori ai localitatilor invecinate sau chiar oameni veniti din afara tarii, toti s-au prezentat plini de entuziasm, siguri pe ei si cu speranta ca talentele lor ii vor ajuta sa treaca in etapa urmatoare. Pentru prima data in noul sezon, un artist cunoscut al industriei muzicale din Romania s-a prezentat la preselectii impreuna cu band-ul sau si a facut furori in randul juriului, dar si al publicului numeros. Andra s-a ridicat in picioare si a cantat impreuna cu el una dintre cele mai cunoscute piese de-ale ei, iar ceilalti trei jurati au aplaudat indelung prestatia acestora.

Spectacolul a fost la el acasa la Iasi. Cantareti, dansatori, magicieni, artisti beatbox, pictori, balerini, rapperi, actori, toti au venit plini de verva in fata juriului si cu ambitia de a demonstra ca sunt cei mai buni, ca merita sa ajunga in finala si sa devina urmatorul erou national. Toate aceste momente care vor depasi orice imaginatie vor putea fi urmarite incepand cu primavara anului viitor, doar la PRO TV.

Preselectiile de la Iasi au culminat si cu onomastica unuia dintre jurati, Mihaela Radulescu, care a fost surprinsa in cel mai placut mod atat de sala plina pana la refuz, cat si de echipa. Mihaela s-a ridicat de la masa juriului vizibil emotionata in momentul in care sute de oameni au inceput sa ii cante La multi ani, iar cele doua gazde ale show-ului, Pavel Bartos si Smiley si-au facut aparitia pe scena cu un superb buchet de flori.

Editia a cincea “Romanii au talent” invita participantii sa se inscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, pentru ca apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei care va fi prezenta in Bucuresti la inceputul anului viitor.

Cei care au un talent pe care doresc sa il arate in fata intregii tari sunt invitati sa participe la preselectiile “Romanii au talent” si sa intre in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaste un roman talentat il poate inscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro, si astfel poate deveni noul “Vanator de talente” si castigator al premiului in valoare de 2.000 de euro.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni