Vlad Grigorescu, de nerecunoscut. Cum se transforma pentru spectacolele sale de magie

Vlad Grigorescu, de nerecunoscut. Cum se transforma pentru spectacolele sale de magie

Intr-un spectacol de magie, toate detaliile sunt importante.

Nu-i de ajuns ca un magician sa fie un bun actor, sa amuze publicul si sa intretina atmosfera de suspans, e nevoie si de o un look care sa impresioneze. Vlad Grigorescu nu ezita sa se costumeze pentru spectacolele sale in diferite personaje, iar fotografia de mai jos prezinta una dintre cele mai reusite transformari ale sale.

"Eram la un eveniment in care jucam rolul unui Dracula magic. A trebuit sa imi fac ochii cu negru ca sa fiu cat mai sinistru. Credeti ca mi-a iesit?" intreaba Vlad Grigorescu.



"Astazi, fac peste 60-70 de spectacole pe an, am creat 6 spectacole de scena diferite cu care merg in turneu in toata tara, sunt invitat la tot felul de evenimente mondene, la evenimente corporate sau private si la emisiuni tv sau radio.  Sunt primul care a facut un spectacol complet de mentalism in Romania in anul 2008 si primul care a promovat acest concept la tv. Am fost protagonistul primei si singurei emisiuni de hipnoza de spectacol din Romania" sustine  tanarul mentalist.


Magia nu inseamna doar trucuri

"Trucuri pot face toti. Magia este o forma de arta prin care se pot spune povesti si se pot transmite mesaje si emotii. Magicianul nu trebuie sa fie un personaj care e arogant pentru ca el stie cum se fac niste trucuri. Magicianul trebuie sa fie un entertainer, sa aiba ceva de transmis. E ca la filme. Cele bune au multe substraturi" este crezul lui Vlad Grigorescu.


Vlad Grigorescu, unul dintre finalistii "Romanii au talent" din al treilea sezon, se pregateste acum pentru “unul dintre cele mai tari show-uri de mentalism din lume”.

Mentalistul de 26 de ani vrea sa demonstreze lucruri bizare si aparent imposibile intr-un show la teatrul Nottara. "Vlad Grigorescu LIVE este un spectacol cu si despre spectatori. Ei au un rol decisiv in desfasurarea spectacolului. Voi incerca sa ma joc cu mintea lor si, de ce nu, si ei cu a mea. Voi incerca sa le citesc si sa le controlez gandurile, voi demonstra lucruri bizare si aparent imposibile. Totul va fi pigmentat cu umor si dramatism” ne-a spus mentalistul.

Spectacolul este plin de intorsaturi si surprize. Va fi un show interactiv in care toti spectatorii vor participa direct, inclusiv abonatii Voyo.ro care vor putea vedea live si exclusiv spectacolul marti, 18 iunie, de la 8 seara.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni