• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Vino si tu la cursurile de B-boying sustinute de Bogdan Bolohan, din 10 octombrie la Scoala de Dans Performers!

Vino si tu la cursurile de B-boying sustinute de Bogdan Bolohan, din 10 octombrie la Scoala de Dans Performers!

Vino si tu la cursurile de B-boying sustinute de Bogdan Bolohan, din 10 octombrie la Scoala de Dans Performers!

Dupa ce a castigat locul 2 la Romanii au talent 2015, a realizat un turneu national de ateliere de dans si a pus in scena un spectacol inedit cu sprijinul Teatrelli, Bogdan Bolohan revine cu mult-asteptatele cursuri de dans pentru copii.

Hip Hop-ul a fost creat de copii. E timpul ca acei copii ai culturii sa o revendice, deoarece creativitatea este a copiilor.” Originalitatea, imaginatia si, in final, creativitatea sunt acum in mainile copiilor, asa cum ne confirma celebrul B-boy Poe One. Un stalp de baza al culturii Hip Hop este reprezentat de B-boying, cunoscut si sub numele de Breaking sau Breakdance, arta exprimarii printr-un stil de dans unic. Cu originile in Bronx-ul anilor ’70, B-boying-ul continua sa fie o forma de arta din ce in ce mai mai imbratisata de publicul larg, datorita valorilor transmise, a provocarilor fizice si spirituale implicate si a energiei inconfundabile de care dansatorii au parte.

In cadrul cursurilor ce se vor desfasura la scoala de dans Performers (Str. Ion Minulescu, zona Timpuri noi), Bogdan ii va introduce pe copii in lumea B-boying-ului, comunitatea in care activeaza de 10 ani. Prin imbinarea dansului cu distractia, interactivitatea si marirea bagajului de cunostinte, Bogdan are scopul de a-i ghida pe cursanti in procesul dezvoltarii personale si de mentinerea unui stil de viata sanatos prin miscare si arta.

De ce b-boying?

Echilibru arta-sport

Situat la granita dintre arta si sport, B-boying ofera o experienta de dans incomparabila. In timp ce partea artistica este accentuata in permanenta, latura sportiva a B-boying-ului va fi o provocare motivanta pentru atat pentru suflet, cat si pentru minte.

Educatie

Una dintre valorile fundamentale ale culturii Hip Hop este Cunoasterea. Prin B-boying, cursantii sunt incurajati sa asimileze cat mai multe informatii noi si sa isi intrentina setea de cunoastere. Fie ca vorbim despre istoria culturii, notiuni de cunoastere de sine sau dezvoltare personala prin dans, B-boying-ul sprijina cunoasterea prin toate formele ei.

Interactivitate

Intr-o era a tehnologiei, in care socializarea in mediul digital predomina, o forma de arta precum B-boying-ul este o adevarata gura de aer proaspat, la propriu si la figurat. In loc sa indemnam copiii sa cada prada gadget-urilor, avem posibilitatea sa ii indrumam spre un viitor sanatos, bogat cultural si plin de momente interactive de calitate.

Performanta

Experienta B-boying-ului inseamna stabilirea si atingerea unor scopuri, optimizarea propriilor aptitudini si depasirea oricaror limite si bariere.

Informatii & Rezervari: 0755 386 402

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni