Vineri, telespectatorii au descoperit noi motive pentru a spune Romanii au talent

Vineri, telespectatorii au descoperit noi motive pentru a spune Romanii au talent

Editia sapte din sezonul #7epic Romanii au talent a inceput cu asteptari foarte mari din partea juratilor!

„Tinand cont ca am mai ramas de cateva ori cu gura cascata, astazi as vrea sa raman mut.”, a spus Andi Moisescu la inceputul editiei, iar Mihaela a completat ca „mi-as dori foarte tare sa fiu surprinsa! Ador sa ma astept la ceva si sa mi se intample total altceva.”. „Astept sa rad, sa plang, sa ma ridic in picioare, sa dansez, sa traiesc tot felul de emotii”, a continuat Andra, iar Florin Calinescu a incheiat cu: „A fost o zi extenuanta, care nici macar nu a inceput. Dar cand va fi sa inceapa, sper sa ne extenueze!”.

Iar asteptarile celor patru jurati au fost atinse: Andi a ramas mut de uimire la momentul de acrobatie pe scaune, pe Mihaela Radulescu a surprins-o un tango desavarsit, Andra a cantat si a dansat cu multa energie alaturi de unul dintre cei mai fideli concurenti din show, dar a fost si emotionata de un dans contemporan fabulos, iar Florin Calinescu are intotdeauna dreptate.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

A saptea editie Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 17.4 puncte de rating si 48.4% share, de peste patru ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut numai 3.9 puncte de rating si 10.9% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, aproximativ 3 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:13, peste 3.6 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Concurenti spectaculosi au uimit cu talentul lor!

Vineri seara, cea de-a saptea editie Romanii au talent #7epic a adus pe cea mai iubita scena a unui show de divertisment din Romania acrobati, muzicieni, dansatori si comedianti care au cucerit juratii. Smiley si Pavel Bartos au facut atmosfera atat in culise, cat si pe scena, atunci cand s-au alaturat unui concurent si au pregatit o coregrafie in stilul lor specific.

22 de monstruleti au deschis seara la Romanii au talent! Bucharest Sport Club a adus pe scena un moment plin de energie, intr-o coregrafie in care sincronizarea si placerea cu care au dansat cele 22 de fetite i-au cucerit pe jurati. „Eu am vazut sute de ore de repetitii in spatele acestui moment si nu pot sa nu recunosc ca am fost impresionat de tot efortul pe care l-ati facut!”, le-a spus Andi. Bucharest Sport Club merge in etapa urmatoare cu 4 DA.


Trupa The rock a adus un tribut pentru ACDC, cu piesa Highway to hell, iar publicul, juratii, Smiley si Pavel Bartos au intrat in spiritul rock alaturi de cei cinci membri ai trupei. Mihaela si Florin i-au sfatuit sa isi lanseze si propriile piese: „Sunati foarte bine asa si ar fi pacat sa ramaneti doar tributari. Fiti voi insiva! Bravo pentru astazi, sunteti faini!”, le-a spus Mihaela. Trupa The rock trece mai departe cu 4 DA.


Lipovenii au talent! A demonstrat-o Georgiana Chirita, care a adus pe scena Romanii au talent o frantura din cultura sa. Cu o voce de aur, tanara a impresionat juratii cu melodie traditionala, cantata in limba rusa. „Bravo!”, a spus Andra convinsa de talentul concurentei, iar juratii, dupa ce au cantat impreuna melodia Batistuta, au invitat-o pe Georgiana in etapa urmatoare, cu 4 DA.


Duo Vital-X, doi acrobati care formeaza un cuplu si in viata reala, au tinut juratii si pe Smiley si Pavel Bartos cu sufletul la gura in timpul momentului pregatit pentru scena Romanii au talent! Au prezentat un numar de acrobatie si tir cu arcul la inaltime, cu elemente spectaculoase! „Barbatul este baza, femeia se sprijina pe el in toate felurile! Ea tinteste, ea ocheste, ea trage cu arcul, ea alege, ea decide, deci! Noi doar ne inchipuim ca noi alegem, tintim si tragem!”, a spus Florin la finalul momentului. Cei doi au primit 4 DA.


Ioana Frentescu este infirmiera si a pregatit un moment parca scos dintr-un musical, in care a cantat si a dansat cu un contrabas. Privirile au fost atintite asupra ei si a adus zambete pe chipurile tuturor juratilor. “Nu are in spate o pregatire muzicala. Nu e profesionist, face cu totul altceva! Pentru mine, a fost o surpriza uriasa sa vad ca ea s-a apropiat de Kate Bush un artist nu tocmai popular, iar pe mine m-a fermecat.”, a spus Andi. Toti juratii au apreciat-o si Ioana a trecut mai departe cu 4 DA.


Alexandru Raicu este un economist care a urcat pe scena talentului cu un numar de rap care a impresionat publicul. Plin de patos, a atacat marile probleme ale tarii in versuri si in puternicul mesaj pe care l-a transmis, iar modul in care a facut-o a ridicat publicul in picioare. “Din ce am vazut eu pana acum, esti cel mai aproape de ceea ce ar trebui sa fie! Cred ca a fost OK!”, au fost vorbele lui Florin. Toti cei patru jurati au fost de acord ca il vor direct in etapa urmatoare cu 4 DA.


Cu un accent de bihorean get-beget si 1,95 metri inaltime, Aurel Tomele a pregatit un moment in care i-a cucerit din start atat pe jurati, cat si pe Smiley si Pavel Bartos. Cu un simt al umorului autentic, a dovedit ca stand-up comedy-ul s-a nascut tot la sat. Fara sa para ca are emotii, acesta a facut publicul sa rada cu lacrimi.“Eu sunt incantat de ce am vazut! Prefer si genul asta de, cum spun cei de la oras, stand-up comedy, dar stand-up rural.”, a marturisit Florin Calinescu. Gluma dupa gluma, Aurel a cucerit juriul si a primit 4 DA.


Condrat Marachovschi a venit tocmai din Tiraspol si a uimit cu echilibrul sau inimaginabil, iar peste intreaga sala s-a lasat o liniste profunda in timpul momentul prezentat de el! Condrat aproape ca a sfidat gravitatia si a realizat o constructie realizata din scaune, pe care si-a facut spectaculosul numar de acrobatie. „Trebuia sa vii la noi, la Romanii au talent, ca sa-ti fie aplaudat talentul. Bravo!”, a spus Mihaela impresionata. Condrat merge mai departe cu 4 DA.


„Are carte de munca la Romanii au talent!”, l-au intampinat Smiley si Pavel Bartos pe Sebastian Ciobanu! Sapte sezoane, sapte incercari de a trece mai departe cu acelasi moment! De data aceasta, buna dispozitie si spiritul pe care le-a adus pe scena i-au convins pe jurati sa il trimita pe Sebastian in etapa urmatoare, cu 4 DA. “Domnul Sebi, voiam sa spun ca nu pot sa te las sa pleci nefericit dupa ce am dansat asa. DA!”, i-a spus Mihaela.


Robert Dumbrava si Beatrice Smit au umplut scena cu tangoul lor senzual, plin de pasiune si coordonat perfect. “Vreau sa va spun ca, din punctul meu de vedere, sunteti dansatori profesionisti, dansatori minunati! Nu ati facut pe scena asta decat spectacol de dans profesionist! Mi-nu-nat!”, a spus Mihaela. Cei doi au trecut in etapa urmatoare cu 4 DA.


La numai 15 ani, Ana Munteanu a dat impresia ca Patricia Kaas a urcat pe scena Romanii au talent. Cu o voce demna de #pieledegaina, tanara a cucerit intregul public. Extrem de relaxata, Ana a facut spectacol, a transmis emotia dincolo de ecranele televizoarelor si trece in etapa urmatoare cu 4 DA. “A avut timbru, a avut atitudine si totusi e un copil care reuseste sa ne aduca aminte cu adevarat de Patricia Kaas!”, a spus Andra.


Bogdan Branc a adus un moment de beatbox ce a adus o explozie de energie, talent si, mai ales, ritm. Cele cateva minute de pe scena au fost acompaniate de uimirea si aplauzele tuturor celor prezenti, iar Andi l-a intrebat: “Suntem in al saptelea an de cand stam la masa asta. Unde ai fost pana acum? Ce ti-a luat asa de mult?”. Bogdan merge mai departe cu 4 DA.


Sasha Bognibov s-a reintors la Romanii au talent cu o melodie proprie. Profesorul de engleza a reusit sa arate ca a evoluat fata de prestatia din sezonul cinci. “Apreciez faptul ca ti-ai compus aceasta piesa, daca eram la Vocea Romaniei, ti-ar fi zis Chirila: Bravo, nu mai cantati cover-uri!”, i-a spus Andra. Sasha merge mai departe cu un NU de la Andra, dar 3 DA de la Mihaela, Florin si Andi. 


Nicoleta Tudorache, a cantat vineri seara la tambal! Cu o experienta de 40 de ani, i-a uimit pe jurati si a demonstrat ca stapaneste pe deplin acest instrument. “Sunteti un talent! Iar faptul ca o femeie canta la tambal cred ca aduce un plus de sensibilitate si poezie unui instrument lautaresc pe care l-ati innobilat!”, a spus Mihaela. Nicoleta tece mai departe cu 4 DA.


Mihail Calcavura venit tocmai din Tiraspol si a adus bucuria pe scena cu un dans care a inspirat multa bucurie si iubire. “Eu  trebuie sa marturisesc ca de mult nu m-am mai bucurat la un moment de B-Boy, downrock, uprock si un pic de dans contemporan. Esti pentru mine bucuria acestei zile. Bravo!”, a spus Mihaela fermecata de momentul lui Mihail. Andra, Andi si Florin i-au dat cate un DA, iar dansatorul a trecut direct in etapa urmatoare.


Anabelle Parrilla, venita din Filipine pentru a asigura familiei un trai mai bun, a incantat publicul cu o piesa care a inspirat-o – Radiohead, Creep. A uimit cu vocea ei, iar Andi i-a spus: “Bravo, Bella! Exceptionala alegere! Vreau sa iti spun ca emisiunea asta este si pentru tine, e o sarbatoare a talentului si ne bucuram foarte mult ca ai venit!”, i-a spus Andi, iar Bella merge mai departe cu 4 DA.


Ultimul moment din editia Romanii au talent de vineri seara a fost unul de dans contemporan care a ridicat juratii si spectatorii in picioare! Hera Alexandra Zaulet si Marius Moldovan au reusit sa faca arta, sa spuna o poveste puternica prin dans, iar Andra le-a spus: “Sunteti momentul meu preferat de dans contemporan. Asta vreau sa vad la Romanii au talent! Ati avut un dans demn de semifinala!”. Cei doi merg mai departe cu 4 DA.


O noua editie Romanii au talent s-a incheiat, iar talentul, pasiunea si momentele spectaculoase au fost acasa pe scena celui mai iubit show de divertisment din tara! Vinerea viitoare, de la 20:30, noi concurenti sunt gata sa devina eroi, intr-o noua editie Romanii au talent. 

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni