Vineri, pe scena talentului, un copil minune de 13 ani îi va impresiona pe jurați

Vineri, pe scena talentului, un copil minune de 13 ani îi va impresiona pe jurați

Vineri, de la 20:30, emoția atinge cote înalte pe scena talentului. Concurenți dornici să demonstreze că au reușit să învingă problemele prin care au trecut prin viață vor veni în fața juraților și vor da tot ce au mai bun pentru a primi ”DA”-urile mult visate.

”Deși nu ai studii, am avut senzația că am avut un profesionist în fața mea”, va spune Mihai Petre după ce va asculta vocea unui concurent. 

Talentul copiilor va duce din nou talentul la cel mai înalt rang, iar un puști de doar 13 ani va reuși să îi impresioneze pe jurați prin pasiunea și dăruirea lui pentru muzică: ”Eu trăiesc ceea ce cânt”.

La finalul unui număr care îi va ridica pe toți în picioare, copilul va face o dezvăluire surprinzătoare: ”Mă pregătesc pentru doctorat, deja. Peste un an pot da doctoratul, la Viena. Voi fi doctor în muzică la doar 14 ani.”

Și de această dată, jurații vor trăi fiecare moment la intensitate maximă. Andi Moisescu va fi impresionat de concurenții care vor prezenta momente speciale care ascund povești impresionante de viață: ”Ți-ai găsit drumul, fără doar și poate” îi va spune unei concurente care va declara că s-a simțit mereu diferită, iar unui tânăr care își dorește să câștige premiul cel mare pentru a mulțumi familiei lui pentru susținere îi va face o declarație emoționantă: ”Excepțional, m-a făcut să simt nevoia să mă ridic în picioare”. 

Valentin Luca, fost finalist Românii au talent, revine în emisiune, de această dată în postura de susținător. El va trăi emoția din public, de unde va urmări un moment de ”flair bartending” oferit de o concurentă revenită din Italia pentru a-și demonstra abilitățile.

Ce vor crede jurații și ce îl va face pe Smiley să spună despre el și Pavel că ”nimeni nu are grijă de noi”, aflăm vineri seara. 

Tot în această ediție, doamnele vor avea parte de un moment special! O trupă de băieți, formată în urmă cu doar 2 luni, va urca pe scenă și va oferi un dans de neuitat: ”Nu facem streaptease, rămânem în boxeri și bocanci”. aflăm astăzi, de la 20:30, pe PRO TV. 

Românii au talent - #un10perfect

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni