• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Vineri, pe scena Romanii au talent vor urca Ruby si, in premiera, Tiberiu Albu, alaturi de trupa sa, Fameless!

Vineri, pe scena Romanii au talent vor urca Ruby si, in premiera, Tiberiu Albu, alaturi de trupa sa, Fameless!

Vineri, pe scena Romanii au talent vor urca Ruby si, in premiera, Tiberiu Albu, alaturi de trupa sa, Fameless!

Noul sezon Romanii au talent a ajuns la cea de-a patra semifinala, care va fi transmisa live, vineri, de la 20:30! Momentele impresionante ale concurentilor, pline de emotie, sensibilitate, suspans, energie sau pasiune si invitatii de exceptie din fiecare editie au adus telespectatorilor un spectacol desavarsit. Cel de-al patrulea show live continua in acelasi spirit si va aduce in casele tuturor romanilor momente memorabile.

Ruby va urca pe scena talentelor vinerea aceasta si va canta melodia Nu pune la suflet, alaturi de What’s Up. Colaborarea celor doi se bucura de un succes rasunator, iar melodia ocupa primele locuri in topurile muzicale din Romania.

„Momentul de vineri va fi unul dintre cele mai importante pentru mine. Am onoarea de a canta pe o scena senzationala, in fata unui public minunat. Impreuna cu What’s Up si instrumentistii mei vom face show si vom canta piesa Nu pune la suflet. De foarte mult timp imi doream sa merg la Romanii au talent, iar atunci cand am primit vestea ca voi fi invitata la aceasta emisiune, mi s-a luminat ziua. Sunt foarte fericita, entuziasmata si abia astept sa urc pe aceasta fabuloasa scena.”, a spus Ruby incantata.

Dupa ce a cucerit publicul de la Vocea Romaniei, Tiberiu Albu va veni vineri alaturi de trupa sa sa cucereasca si publicul de la Romanii au talent. Dupa zile de auditii si cautari prin intreaga tara, Tibi si-a gasit colegii alaturi de care isi continua visul de a canta. Molnar Csaba – chitara, Andrei Ilie – tobe, Serban Ionut Georgescu – bass si Tiberiu Albu – voce este componenta nou infiintatei trupe rock Fameless, care va incanta vineri telespectatorii in premiera cu melodia Right now, compusa de cei patru membri ai grupului. Pe 26 iunie, ei vor avea primul lor concert in aceasta formula si vor canta melodiile proprii, dar vor avea si o surpriza de proportii pentru fani.

Tiberiu Albu a declarat despre trupa sa si despre momentul pe care-l vor prezenta vineri: “Fameless este  trupa pe care am format-o alaturi de Andrei, Serban si Csaba dupa castigarea trofeului Vocea Romaniei. Am ales impreuna numele trupei. Am considerat ca e o analogie interesanta la drumul pe care l-am parcurs eu la Vocea Romaniei. Mesajul pe care ne dorim sa-l transmitem oamenilor vineri la Romanii au talent este acela ca visele se pot implini, dar trebuie sa continui sa crezi in ele. Noi o sa ne dedicam tot timpul, cu drag, visului nostru.”

Romanii vor avea parte vinerea aceasta de o seara incendiara plina de talent autentic, momente incredibile ale celor 12 semifinalisti care lupta pentru pentru a castiga un loc in marea finala, dar si de reactii si comentarii savuroase ale juratilor sau gazdelor emisiunii, Smiley si Pavel Bartos.

In fiecare vineri, de la 20:30, romanii sunt invitati sa-si sustina eroii si sa-si voteze preferatii care vor intra in lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru cel de originalitate in valoare de 10.000 de euro, numai la PRO TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni