Show-ul suprem revine la Pro TV! ASTAZI incepe sezonul sapte Romanii au talent, de la 20:30!

Show-ul suprem revine la Pro TV! ASTAZI incepe sezonul sapte Romanii au talent, de la 20:30!

  Vinerea aceasta, de la 20:30, asteptarea ia sfarsit! 

Prima editie Romanii au talent le va oferi telespectatorilor un spectacol memorabil, plin de aplauze, lacrimi de bucurie, umor de calitate, emotie, culoare, trairi intense, gratie, pasiune, foarte mult talent autentic, premiere si momente care ii vor face sa vibreze si ii vor umple de energie. Nu vor lipsi nici momentele care vor starni hohote de ras. Tot vineri, cele doua uragane din culise, Smiley si Pavel Bartos, vor duce show-ul la un alt nivel si ii vom vedea pe simpaticii prezentatori in ipostaze inedite! 

Romanii vor urmari in prima editie concurenti incredibili, care ne vor face sa spunem de fiecare data ca: Romanii au talent!

Vineri, de la 20:30, vom vedea primul golden buzz al acestui sezon! Un moment in care publicul si cei patru jurati vor avea lacrimi in ochi si se vor ridica pentru a aplauda indelung un talent incredibil, un talent autentic. Va fi un numar magic, cu o fericire de nedescris, unul dintre cele mai pline de trairi momente de la Romanii au talent, in care intreaga sala va striga: ”Golden buzz, golden buzz, golden buzz!!!”. 

Pielea de gaina revine! Muzica va depasi orice granita si orice asteptare si ii va face pe toti cei din sala sa aplaude frenetic, iar pielea de gaina va deveni de aceasta data ”clasica”. ”Noi suntem minoritari in aceasta societate, stim acest lucru... Ne-am bucura ca lumea sa stie ca existam.”, va spune unul dintre concurenti. Incepand de vineri, toti romanii vor primi acest mesaj.

Juratii, cu lacrimi in ochi! Dansul nu va lipsi din prima editie Romanii au talent, dar va fi prezentat de aceasta data intr-un mod plin de profunzime si traire. Un concurent cu o poveste extrem de emotionanta si trista va reusi sa creeze un moment impresionant, lasand juriul cu lacrimi in ochi. ”Drama e importanta doar pentru el, in conditiile in care o converteste in arta. O dovada in plus a talentului lui este ca reuseste sa faca ceva cu drama asta. In loc sa-l opreasca din drumul lui, eu cred ca-l ajuta sa faca pasi inainte.”, va spune Andi.

Premiera la Romanii au talent – dans pe role! O premiera la Romanii au talent, un dans inedit pe role, care ii va tine in suspans pe jurati, dar si pe Smiley si Pavel. Concurentii vor face un spectacol inimaginabil pe scena, vor transmite foarte multa bucurie, pofta de viata si vor demonstra ca sunt adevarati artisti. Acesta va fi momentul in care Andra va avea piele de gaina, iar Florin piele de... gascan!

De la call center, direct pe scena Romanii au talent! Chiar daca in viata de zi cu zi are un loc de munca obisnuit, lucreaza la un call center, un concurent va prezenta vineri un numar extrem de amuzant, demonstrand ca este foarte creativ si, dupa cum va spune Andi, ”il duce capul la trasnai”. Se va transforma intr-un mod incredibil, ii va face pe toti sa rada cu lacrimi si va smulge ropote de aplauze.

Premiera la Romanii au talent – baloane de sapun! Un moment spectaculos cu baloane de sapun, un show complet cu magie, umor si foarte multa culoare. Scena se va umple de viata si bucurie, iar Florin va spune incantat: ”Sunt momente absolut zanatice ale copilariei si imi explic pe aceasta cale de ce nu mai gasesc eu sapun la mine pe strada.”.

Dans pe sarma, la inaltime! O concurenta cu o frumusete rapitoare va aduce pe scena un numar plin de suspans, senzualitate, pasiune, gratie, dar si forta si le va taia tuturor respiratia in momentul in care va incepe sa... danseze pe sarma. ”O femeie frumoasa si echilibrata!”, va spune Smiley, profund impresionat si isi va demonstra si el imediat “aptitudinile” de dansator pe sarma.

Cel mai tare show de divertisment, Romanii au talent, ii va surprinde pe romani in sezonul sapte cu un spectacol complet in care se vor regasi in fiecare vineri, de la 20:30, numai la Pro TV!

Romanii au talent – Fii eroul nostru! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni