Primul concurent de maine seara ii va uimi pe cei patru jurati, care vor avea replici precum: ”Abia acum am inceput sa respir!” sau ”Habar n-am ce ai facut!”.

Un element care apartine unuia dintre numerele prezentate pe scena il va interesa indeosebi pe Florin, iar Mihaela va exclama: ”Iata ca a invatat Florin Calinescu ceva nou!”. Despre ce este vorba, aflam maine, de la 20:30, cand vom vedea si ce l-a reprezentatie l-a impresionat pe Andi si l-a facut sa spuna: ”Poate ca viata e facuta si din momente de genul asta.”.

Tot maine vom vedea si ce surpriza le-a pregatit Andra celor prezenti in sala, care s-au ridicat imediat in picioare si au aplaudat-o indelung. Nimeni nu se astepta la momentul creat de jurata, dar toti au fost cuceriti pe loc.Numere incredibile de dans, balet, magie, contorsionism, stand-up comedy si reprezentatii uluitoare de canto, plus multe alte surprize vor putea fi urmarite vineri, intr-o noua editie de exceptie Romanii au talent.

Atat concurentii, cat si juratii si Smiley si Pavel Bartos vor aduce maine, de la 20:30, numai la PRO TV, un spectacol memorabil, din care nu vor lipsi distractia, emotia, imprevizibilul, vibratia si pasiunea!