• PRO TV
  • Vezi ce farsa i-a facut Maruta lui Pavel Bartos!

Vezi ce farsa i-a facut Maruta lui Pavel Bartos!

Vezi ce farsa i-a facut Maruta lui Pavel Bartos!

Prezentatorul de la “Romanii au talent” a avut parte de senzatii tari din partea echipei “Happy Hour”.

Pentru al doilea an la rand, Pavel Bartos a primit un “la multi ani marca Happy Hour” pe care-l va tine minte mult timp de acum inainte. Daca de obicei are glumele la el, de data aceasta Pavel a ramas fara cuvinte in clipa in care, iesind din cladirea Teatrului Odeon, si-a gasit masina pe butuci si un grup de mecanici facand reparatii sub automobilul sau.

Fara sa banuiasca nicio secunda ca unul dintre mecanici este chiar Catalin Maruta, imbracat in salopeta, cu caciula pe cap si inconjurat de piese mecanice, Pavel Bartos a inlemnit vazand o roata scoasa, masina pe cric, piese imprastiate peste tot. Nici cand paznicul de la Teatrul Odeon l-a anuntat ca un service mobil se ocupa de masina lui, Pavel nu s-a gandit ca totul poate fi o inscenare.

Vezi reactia vulcanica a lui Pavel Bartos in fata unei asemenea privelisti, ce a avut el de spus vazand ca mecanicii nu dau semne sa inceteze cu lucrul sub masina sa, dar si ce conversatie de zile mari poarta la telefon cu Catalin Maruta, crezand ca sta de vorba cu seful mecanicilor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni