Ventrilocul Eduard Andrei Sandu: "Fratele meu m-a convins sa ma inscriu la 'Romanii au talent'"

Ventrilocul Eduard Andrei Sandu: "Fratele meu m-a convins sa ma inscriu la 'Romanii au talent'"

Ventrilocul Eduard Andrei Sandu dezvaluie cum i s-a schimbat viata dupa participarea la "Romanii au talent" si pe cine ar inscrie in noul sezon al emisiunii.

Cine te-a inscris la Romanii au talent?

In momentul in care m-am hotarat sa devin ventriloc, aveam deja in cap ideea de a ma inscrie in concurs. Ma gandeam sa particip la Romanii au talent pentru ca e modul cel mai bun in care iti poti face publicitate. Fratele meu e cel care m-a convins si cel care m-a ajutat sa pregatesc numarul cu care m-am prezentat in preselectii.



Esti original? Testeaza-te in sezonul 4 "Romanii au talent". Pe langa premiul cel mare, punem in joc 10.000 de euro pentru originalitate


Cunosti un roman talentat? Hai la vanatoare! Poti castiga 2.000 de euro daca-l inscrii la "Romanii au talent"
 


Cum a fost experienta show-ului pt tine?

A fost o experienta care a contat, in primul rand am aflat si eu cum se desfasoara lucrurile intr-un concurs televizat in direct, am cunoscut oameni talentati, m-am obisnuit putin cu camerele de luat vederi si am trecut prin niste emotii puternice, pentru ca nu-i usor sa stii ca te privesc cateva milioane de oameni.


Cum s-a schimbat viata ta dupa show?

Viata mea s-a schimbat in bine, nici nu avea cum sa fie altfel, doar de aia am participat in acest show. Intr-un fel pot sa zic ca mi-am atins scopul pentru care am participat. Oamenii stiu acum de existenta mea, stiu cu ce ma ocup, si sunt destui care ma cauta pentru diverse evenimente.


Acum ai sansa sa castigi 2.000 de euro daca inscrii pe altcineva la Romanii au talent. Pe cine ai inscrie?

 Nu stiu pe cine as inscrie, poate tot pe mine, sau poate il inscriu pe Nea Alecu daca invata cateva trucuri de mentalism. Acum vorbind serios, sunt multi oameni talentati care au lucruri de spus si de aratat.


Care a fost cel mai frumos moment trait de tine la Romanii au talent?

Din punctul meu de vedere toata experienta legata de concurs e un moment frumos. Eu am fost in ultima semifinala si pe urma in finala, asta inseamna ca eu am participat doua saptamani la rand, iar intr-o viata de de om doua saptamani inseamna un moment.


Ce le transmiti celor care inca nu si-au facut curaj sa se inscrie?

Daca au un talent, sa aiba incredere in talentul lor si sa participe, sa afle lumea de ei, sa arate si altora ce sunt ei in stare sa faca. 


Care e cel mai talentat om pe care-l cunosti tu, dar n-a aparut pana acum la televizor, si ce stie sa faca?

Majoritatea oamenilor talentati pe care ii cunosc sunt actori.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni