Mihai Petre, un romantic incurabil: "Dragostea dureaza toata viata!"

Mihai Petre, un romantic incurabil: "Dragostea dureaza toata viata!"

Este sever, perfectionist si, fara indoiala, cel mai de temut jurat de la "Romanii au talent". Astazi, Mihai Petre, casatorit cu Elwira, o frumoasa dansatoare de origine poloneza, si tatal unei fetite minunate de 2 luni, isi dezvaluie latura romantica, intr-un interviu acordat protv.ro cu ocazia Zilei Indragostitilor.

Prima iubire

Demult.. Eram in clasa a VI-a sau a VIII-a. Eram intr-un cantonament.  Nu pot sa zic ca a fost iubire, ci prima fata care mi-a placut mult. 

 

Prima dezamagire in dragoste

Sunt printre cei norocosi, pentru ca nu am avut probleme in sensul asta.

 

Melodia de suflet, melodia cu care ai cucerit/ ai fost cucerit

Melodia mea de suflet era cantata de Metallica 

 

Prima scrisoare de dragoste

Nu era o scrisoare, era de fapt un biletel pe care il trimiteam prin clasa: „Buna, imi place de tine! Vrei sa fii prietena mea?”

 

Cand copilul tau va avea prima relatie, crezi ca vei fi un parinte dificil?

Nu cred, pentru ca imi dau seama ca asta este cursul firesc al vietii.

 

Cum percepi gelozia?

Fara rost! Nu cred ca trebuie sa existe intr-o relatie adevarata.

 

Ce nu ai ierta niciodata intr-o relatie?

Minciuna.

 

Dragostea dureaza... Completeaza tu!

O viata!




 

Mihai si Elwira, un ”Love Story” in varianta romano-poloneza 

Si-au vorbit prima data in engleza. Apoi, el a inceput sa invete cateva cuvinte in poloneza, dar nu mai stie exact in ce limba i-a spus primul ”Te iubesc!”, nici cum a cerut-o de nevasta. intre timp, ea a invatat limba romana si, de aproape 11 ani incoace, traiesc o frumoasa poveste de dragoste...
 

Citeste mai jos un interviu cu cei doi, acordat pentru ProTV Magazin in 2010, in care povestesc cum s-au cunoscut si cum s-au indragostit unul de celalalt:


Cum v-ati cunoscut?

Mihai: A fost relativ simplu: amandoi suntem sportivi de performanta. Prin 2001, imi cautam o partenera de dans, nu reuseam sa gasesc pe cineva cu care sa fac echipa si, prin urmare, nu puteam participa la competitii. Au fost momen­te in care am vrut sa renunt la dans. insa a apa­rut... Elwira. si ea isi cauta un partener, asa ca am aranjat o intalnire, la Chisinau - antrenorul ei preda in Republica Moldova. Am mers pana aco­lo cu masina, impreuna cu tata. Trei zile am stat in sala, am dansat, am vazut la ce stiluri suntem mai buni si am decis sa ne antrenam impreuna. Pe atunci, comunicam in limba engleza.

Te-ai indragostit la prima vedere?

Nu. Mi s-a parut o femeie frumoasa, insa nu-mi statea mie gandul la dragoste pe-atunci. Eram disperat sa-mi gasesc o partenera si sa particip la concursurile de dans. Asa ca am plecat in Polonia, unde ne-am antrenat cateva luni. Am inchiriat un apartament acolo, dar n-aveam nici masina de spalat nici televizor. Asa ca eu imi spalam singur rufele, imi calcam, la capitolul "gatit" improvizam... Apoi, ne-am intors in Romania.

Elwira, tie cum ti s-a parut Mihai la prima vedere?

Mi-a placut foarte mult ca profesionist: stia exact ce doreste si era extrem de disciplinat. Nu iesea din sala pana nu termina tot ce-si propusese. Ca bar­bat... mai tarziu am fost atrasa de el.

Si cand a inceput sa va incerce sageata lui Cupidon?

Mihai: Mai tarziu... Nu pot sa spun data exacta. Totul s-a petrecut in timp, dupa ce am inceput sa ne cunoastem mai bine, sa ne descoperim. Cred ca amandoi am facut primul pas, in acelasi timp.

Cum "suna" dragostea in limba engleza?

Pentru mine a fost simplu, ba chiar mi-a fost mai usor sa-mi exprim iubirea in engleza... am avut mai mult curaj! Nu mai stiu in ce limba am spus primul "Te iubesc!". Cred ca am incercat in poloneza... stiam cateva cuvinte.

Cat de repede a invatat Elwira limba romana?

Destul de repede, fara ajutorul meu. A renuntat la viata ei din Polonia pentru a fi cu mine.

Elwira: N-a fost o trecere atat de brusca pentru ca, la inceput, petreceam vreo doua luni in Romania, apoi alte doua in Polonia... Mie imi place tare mult in Romania, e o tara cu oameni foarte caldurosi, foarte primitori.

Dupa cat timp ai cerut-o de nevasta?

Ne-am mutat imediat impreuna, dar am cerut-o in casatorie prin 2006. Dupa doi ani, am facut si nunta. Nu mai stiu in ce limba am formulat intrebarea, important era ca stiam cum suna "Da" si in romana si in poloneza si in engleza.

Elwira: Sigur nu in poloneza! insa a fost cea mai frumoasa surpriza pe care Mihai mi-a facut-o pana acum. S-a intamplat intr-un loc special pentru noi. Nu dau detalii.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni