Valentin Luca – drumul spre celebritate a inceput la Romanii au talent

Valentin Luca – drumul spre celebritate a inceput la Romanii au talent

Valentin Luca, unul dintre finalistii primului sezon Romanii au talent, recunoaste ca se regaseste perfect in expresia "ai devenit popular peste noapte". 

Dupa finalul competitiei in care a impresionat prin calitatile sale de flair bartending, dar si prin abilitatea de a face spectacol, oamenii au inceput sa-l recunoasca pe strada, iar telefonul a inceput sa-i sune din ce in ce mai mult cu cereri pentru show-uri in toate colturile tarii. A fost foarte emotionat in momentul in care a vazut primul afis cu el, pentru o locatie din Iasi, in care urma sa fie invitat special intr-o zi de sambata. Iar toate aceste lucruri l-au ambitionat sa devina din ce in ce mai bun.

In ultimii ani Valentin a calatorit foarte mult, a muncit si mai mult si s-a pregatit intens, petrecand ore in sir in sala de antrenament. Rezultatele s-au vazut imediat prin prisma premiilor obtinute la concursurile de profil la care a participat. A castigat de-a lungul timpului competitii de specialitate ce au avut loc la Londra, Tokyo, Las Vegas, Varsovia, Milano sau Thailanda. 

“Concluzia este una simpla, fara indoiala emisiunea Romanii au Talent m-a ajutat enorm de mult pe plan intern, ascensiunea mea a fost clar vizibila! Chiar zilele acestea am postat pe o retea de socializare show-ul pe care l-am facut in semifinalele Romanii au Talent (cel cu ecranul), iar feedback-ul a fost unul extraordinar, chiar si acum dupa atatia ani.” a declarat Valentin Luca despre emisiunea care l-a ajutat sa-si faca talentul cunoscut.

Chiar daca are succes pe tot mapamondul tot tara natala ii place cel mai mult: “Iubesc Romania pentru ca e o tara frumoasa, aici e familia mea, daca m-as mai naste odata si as putea sa aleg – tot aici as vrea”. 

Si mai iubeste pe cineva. Pe Andreea, frumoasa lui iubita, careia ii daruieste tot timpul lui liber si careia ii declara iubirea de fiecare data cand are ocazia, pe retelele de socializare.

Valentin si iubita lui formeaza un cuplu frumos, iar cei doi primesc adesea complimente pe internet, semn ca pana si admiratoarele lui sunt de acord ca Andreea e se potriveste de minune cu tanarul brasovean.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni