Valentin Dinu a cantat in locul lui Dan Bittman cu Holograf: "Mi-am gasit inlocuitor"! Vezi piesa AICI!

Valentin Dinu a cantat in locul lui Dan Bittman cu Holograf: "Mi-am gasit inlocuitor"! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Vezi piesa AICI!</span>

Data de 16 mai, pe langa faptul ca a fost o seara speciala pentru Holograf deoarece ei si-au lansat DVD-ul "Patria Holograf - Unplugged" a fost speciala si pentru Valentin Dinu. Fostul concurent de la "Romanii au talent" si-a facut intrarea in showbiz-ul romanesc alaturi de formatia Holograf.

Valentin Dinu a interpretat in locul lui Dan Bittman piesa "Ochii tai". Linistit, fericit si relaxat, asa a fost pe scena finalistul "Romanii au talent", iar reactia publicului a fost pe masura. Publicul a fost foarte incantat si dupa terminarea momentului toata lumea a apaludat in picioare.

Dan Bittman si Valentin Dinu au acordat un interviu special pentru www.protv.ro si au povestit de unde le-a venit ideea colaborarii, dar si ce planuri de viitor au.

"Intamplarea fericita a fost ca intr-o zi ma suna Maruta si imi spune >. Eu eram in masina si l-am sunat pe Edi, el a vazut momentul, si imediat ne-a venit ideea sa-l aducem in concert. In sfarsit mi-am gasit o sosie, cineva care sa ma inlocuiasca", a declarat incantat de colaborare, Dan Bittman.

Cat despre cum s-a simtit pe scena alaturi de Holograf, Valentin Dinu a spus: "In primul rand pentru mine a fost o onoare sa cant alaturi de acesti oameni minunati. Nu ma asteptam la o asemenea reactie a publicului pentru mine a fost ceva de vis nu ma asteptam vreodata sa cant alaturi de Holograf".

Mai jos poti urmari integral interviul cu Dan Bittman si Valentin Dinu si poti vedea in EXCLUSIVITATE melodia "Ochii tai" interpreta de Valentin alaturi de trupa Holograf.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni