• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Tarky, in semifinalele "Britain's Got Talent". A coborat din aer imbracat in roz si toata lumea a ras cu lacrimi cand a vazut ce a urmat - VIDEO

Tarky, in semifinalele "Britain's Got Talent". A coborat din aer imbracat in roz si toata lumea a ras cu lacrimi cand a vazut ce a urmat - VIDEO

Tarky, in semifinalele "Britain's Got Talent". A coborat din aer imbracat in roz si toata lumea a ras cu lacrimi cand a vazut ce a urmat - VIDEO

Se numeste Cristian Spiridon, iar in tara este cunoscut drept Tarky. A fost implicat intr-un scandal cu Mihai Traistariu, cu care a sustinut ca ar fi avut o legatura amoroasa, iar acum a ajuns pana in semifinalele show-ului "Britain's Got Talent".

Tarky a coborat pe scena suspendat de un cablu, imbracat din cap pana in picioare in roz si tinand o umbrela ciclam in mana pentru a interpreta melodia "It's raining men".

Tanarul a cantat inconjurat de dansatori profesionisti si nu s-a lasat intimidat de faptul ca Simon Cowell a apasat pe "X" in momentul in care Tarky si-a inceput prestatia pe scena.

Citeste si: Pe scena diva sexy, pe plaja o femeie comuna. Cum arata Jennifer Lopez in costum de baie, fara Photoshop si fara machiaj

Tarky a ajuns in semifinale printr-un ciudat joc al juriului. Trei dintre jurati l-au respins, insa al patrulea l-a trimis direct in etapa live a concursului.

Romanul a aparut pe scena concursului "Britain's Got Talent" sigur pe el. Le-a spus tuturor ca nu are trac pentru ca isi doreste sa ajunga vedeta. Dar cand a inceput sa cante, juratii s-au speriat.

In mai putin de 5 secunde a primit doua X-uri, adica refuzuri: de la Simon Cowell si Alesha Dixon. Inainte de terminarea primului refren a venit si al treilea refuz, de la Amanda Holden. In tot acest timp, insa, publicul canta impreuna cu Tarky melodia "Sex bomb" a lui Tom Jones si il aplauda. La fel si comediantul David Walliams, care a refuzat sa-l trimita acasa.

"Este dreptul fiecarui jurat sa vada ceva intr-un concurent si sa faca o pasiune pentru el. Iti urez bafta in semifinale", i-a spus Amanda lui Tarky.

Simon n-a rezistat si i-a apasat el butonul. Insa David a facut ceea ce nu se astepta nimeni sa faca : a apasat "golden buzzer", un buton la care juratii pot apela pentru a trimite in semifinale cei mai buni concurenti. Gestul actorului l-a trimis pe Tarky direct in etapa urmatoare, spre stupefactia publicului si a celorlalti jurati.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni