• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Un numar de magie fenomenal, chiar sub ochii uimiti ai juratilor. Un fost militar transforma bancnotele de 1 $ in unele de 100 de $, apoi le face sa dispara

Un numar de magie fenomenal, chiar sub ochii uimiti ai juratilor. Un fost militar transforma bancnotele de 1 $ in unele de 100 de $, apoi le face sa dispara

Un numar de magie fenomenal, chiar sub ochii uimiti ai juratilor. Un fost militar transforma bancnotele de 1 $ in unele de 100 de $, apoi le face sa dispara

Isi spune Smoothini si se considera un fel de Houdini de ghetou, insa numarul sau de la preselectiile pentru "America's Got Talent" i-a convins pe toti ca Smoothini are ceva din magia lui Houdini.

In a doua etapa a show-ului, Smoothini a pus in scena un spectacol la fel de memorabil ca la preselectii, insa de aceasta data magicianul s-a jucat cu banii. Sub ochii uimiti ai lui Mel B si Howie Mandel, Smoothini a transformat valoarea bancnotelor, le-a facut sa dispara, apoi a scos un pestisor auriu din ele. 

Popor talentat sa nu zici ca nu te-am anuntat! Au inceput inscrierile pentru noul sezon Romanii au talent si avem nevoie de tine!

 

Scoate-ti talentul din casa si inscrie-te aici. In sezonul 5 TU esti eroul nostru!

Pe langa numarul sau de iluzionism, Smoothini este apreciat si pentru modul in care reuseste de fiecare data sa creeze suspans in jurul numarului sau si multi il vad deja castigatorul acestui sezon.

La preselectii, tanarul care a facut parte din infanteria marina a coborat de pe scena si si-a executat numarul chiar sub ochii juratilor, marturisind cu modestie ca nu-si permite sa faca trucuri scumpe.

Poate tocmai de aceea, prestatia sa a fost atat de spectaculoasa. Dupa ce a facut sa apara carti de joc, sare si suc din aer, magicianul a reusit sa obtina reactiile dorite atat din partea juratilor, care i-au spus ca e formidabil, cat si din partea publicului.

Astfel, Smoothini si-a asigurat un loc in etapa urmatoare a show-ului, prestatia sa fiind considerata cea mai buna din auditiile din acest sezon.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni