Un nigerian si o unguroaica vor sa devina “Vocea Romaniei”! FOTO

Un nigerian si o unguroaica vor sa devina “Vocea Romaniei”! FOTO

Ca in fiecare marti seara, “Vocea Romaniei” a rasunat in toata tara.  Emisiunea difuzata de ProTv marti, 18 octombrie, in intervalul 20.15-22.19 a adunat in fata micilor ecrane in minutul de maxima audienta inregistrat la 21.28 aproape doua  milioane si jumatate de telespectatori din intreaga Romanie.

In minutul de aur de la 21.48, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani ProTV obtinea 14,2 puncte de rating si o cota de piata de 37,5%. In acest minut, Antena 1 obtinea doar  3,2 puncte de rating si 8,4% cota de piata.

ProTV a fost lider de piata incontestabil pe toate segmentele de public. Astfel, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, ProTv inregistra o audienta medie de 10,5 puncte de rating si o cota de piata de 30,2% , in timp ce Antena 1 obtinea mai putin de jumatate, 4,3 puncte de rating si 12,5% cota de piata.

Pe intreg publicul din mediul urban, ProTV a inregistrat tot o audienta dubla fata de cea a competitorului sau direct. In timp ce ProTv obtinea 8,9 puncte de rating si o cota de piata de 20,2%, Antena 1 inregistra doar 5,1 puncte de rating si 11,5% cota de piata.

Vezi INTEGRAL emisiunea Vocea Romaniei pe voyo.ro!

Facebook.com/VoceaRomaniei


Marti, 18 octombrie, la ProTv, un nigerian si o unguroaica au dorit sa arate ca si ei pot deveni “Vocea Romaniei”, in timp ce doi frati au cintat din tot sufletul pentru a-i convinge pe antrenori sa se intoarca. Fiecare dintre ei a reusit, iar acum se afla unul in echipa lui Smiley, celalalt in echipa lui Moga.

Sebastian Muntean de 22 de ani a intors 3 din cele 4 scaune si a avut de ales intre echipele Loredanei, Smiley si Marius Moga. A fost indelung laudat atit de Loredana, cit si de Smiley, insa Sebastian a ales sa se alature compozitorului Marius Moga.  “Mi-ar placea sa merg mai departe cu dumneavoastra!” i-a spus tinarul acestuia din urma, cu mult respect! 

Fluturasi in stomac

Tot in echipa lui Marius Moga a ajuns si Oana Radu, de 17 ani, din Craiova, care a reusit cu greu sa treaca peste emotiile teribile din culise si i-a impresionat pe toti cei 4 antrenori. Aceasta inca mai tremura in momentul in care avea toate cele 4 scaune intoarse. Interpretarea ei i-a adus Loredanei “fluturasi in stomac”, in timp ce Marius Moga i-a spus ca muzica soul ar putea incepe in Romania cu ea! Mai mult decit atit, Marius Moga a asemanat-o cu celebra Adele, artista care face furori in topurile din intreaga lume si care a reusit sa convinga, nu prin fizicul, ci prin vocea ei speciala.

Pe Andreea Crepcia de 25 de ani s-au “batut” toti baietii, lucru care a incintat-o pe concurenta care i-a lasat sa-si expuna pe larg pledoariile pentru care si-o doresc in echipa lor. “Imi place cind se bat baietii pentru mine!” a spus Andreea incintata si chiar daca Horia a vorbit mult si a lasat impresia ca are un avantaj in acest “duel”, Andreea l-a ales in cele din urma pe Moga. 

Daca in urma acestei seri Marius Moga a alaturat echipei sale un baiat si doua fete, Smiley s-a ales cu 3 baieti. Unul dintre ei a fost fratele lui Sebastian Muntean, Maximilian. Acesta are 24 de ani si l-a impresionat pe Smiley. “Aveti un material genetic foarte bun! Ii felicit pe parinti!” a afirmat Smiley in momentul in care a aflat ca fratele sau face parte deja din echipa lui Moga.

I could use somebody like you in my team

Student in Romania la Regie Film-Tv, nigerianul Anthony Icuagu, de 25 de ani, a dorit sa arate ca si el poate fi “Vocea Romaniei”. Moga si l-a dorit in echipa sa si l-a laudat pentru frumoasa interpretare, iar Loredana i-a sugerat ca i-ar sta mult mai bine linga o blonda, insa Anthony l-a ales in cele din urma pe Smiley! “I could use somebody like you in my team” a fost argumentul castigator cu care Smiley l-a convins sa se alature echipei sale. 

In ceea ce-l priveste pe Tran Radu Gabriel din Bumbesti, de 24 de ani, Smiley a profitat de faptul ca a fost singurul antrenor care s-a intors si l-a luat fara “lupta” in echipa sa. “Al meu esti!” a spus Smiley. “Am simtit caldura in vocea ta si am simtit ca putem face lucruri extraordinare impreuna!” i-a spus Smiley. Mai mult decit atit, artistul a marturisit ca el si Radu Gabriel au voci asemanatoare. Acesta de altfel a si fost motivul pentru care toti ceilalti antrenori au considerat ca Smiley trebuie sa-l aiba in echipa lui.

Daca Smiley si Moga au ales cite 3 concurenti, Loredana si Horia Brenciu si-au completat echipele cu doi concurenti fiecare.

In ceea ce-l priveste pe Iulian Canaf toti cei 3 barbati antrenori au considerat ca doar Loredana il poate tine in friu! A cintat, a dansat, s-a strimbat si asa a reusit s-o impresioneze pe Loredana chiar dupa primele acorduri. “Un personaj”! a fost concluzia antrenorilor. Foarte original si foarte provocator, Iulian Canaf este acum in echipa Loredanei si abia asteapta sa lucreze impreuna.



Penciu Alexandra, de 16 ani, din Galati, a venit la show-ul de la ProTv  pentru ca voia sa-si faca auzita vocea si sa-si depaseasca limitele. A reusit s-o impresioneze pe Lori si l-a facut pe Brenciu sa regrete ca nu s-a intors. De la varsta de 11 ani, Alexandra a inceput sa participle la diverse concursuri si festivaluri de muzica usoara. A absolvit Scoala Populara de Arta, sectia canto si sectia actorie, iar in momentul de fata se acompaniza singura la pian. Cristina este  eleva a Liceului de Arta, sectia muzica-pian, pasiunea pentru acest domeniu venind pe linie paterna. Acum Alexandra face parte din echipa Loredanei si spera sa devina “Vocea Romaniei”.

Horia Brenciu a cistigat “duelul” cu Smiley si a atras-o in echipa lui pe unguroaica Kristina Koszorus, de 22 de ani din Targu Mures. “Este exact vocea care-i lipseste echipei mele” a spus Horia, in timp ce Smiley a declarat: “eu am nevoie de mai multe fete la mine in echipa. Ai foarte multa sensibilitate in voce!”. Mai timid si mai retinut, Smiley a pierdut insa in fata versatului Horia Brenciu care a cucerit-o cu hotarirea sa. Chiar daca nu se decisese in echipa cui sa mearga, Horia Brenciu a urcat pe scena si a imbratisat-o pe concurenta ca si cind aceasta l-ar fi ales deja pe el. Marius Moga a propus sa urce si Smiley pe scena, iar Kristina sa ridice mina cistigatoare ca la un meci de box. In momentul in care Kristina l-a ales pe Horia, Smiley s-a aratat dezamagit. “Nu inspir incredere femeilor, dar nu inteleg de ce!” s-a mirat sincer Smiley.

Cel de-al doilea concurent care a mers aseara in echipa lui Brenciu se numeste Robert Patai, are 33 de ani si este din Oradea. Daca rind pe rind Loredana, Moga si Brenciu au apasat butoanele si s-au intors, Smiley si-a aratat in cele din urma supararea: “Sunt extrem de nemultumit! Eu n-am apasat! Ai mari sanse sa ajungi Vocea Romaniei!” a declarat antrenorul Smiley. In tot acest timp, Horia ii facuse deja in minte play-list-ul pentru viitor.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni