Ultimii trei eroi au completat lista finalistilor Romanii au talent!

Ultimii trei eroi au completat lista finalistilor Romanii au talent!

Eroii talentului s-au luptat aseara pentru ultimele trei locuri in marea finala Romanii au talent, care va avea loc pe 3 iunie. 

Cei 12 concurenti au urcat pe scena in cea de-a cincea semifinala a celui mai tare show de divertisment pentru a convinge publicul si juratii ca merita sa intre in batalia pentru marele premiu de 120.000 de euro si titlul de erou national. Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu au apreciat fiecare reprezentatie de pe scena, iar Smiley si Pavel Bartos au fost in permanenta alaturi de semifinalisti si i-au sustinut. 

In urma voturilor primite din partea publicului si deciziei juratilor, Rustin Dust, Free Balance si Bruce & Istvan merg in finala. 

Si lista candidatilor pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro a fost completata aseara. Triada se alatura grupului Dreams Drums Druum, Anisiei Gafton, lui Dumitru Sanduta si Fratilor Adrian, iar romanii isi pot vota favoritul prin sms la numarul 1200, folosind codul de concurs al fiecaruia, pana vinerea viitoare, la ora 20:30.

In cel de-al cincilea show LIVE, trupa Vama a cantat cel mai nou single, Memories now, si a creat un spectacol desavarsit, iar Robert Tudor, finalist al sezonului trecut Romanii au talent, i-a bucurat pe romani cu un numar extraordinar de magie. 

Ultima semifinala Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 00:44, la nivel national, aproape 1.9 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:43, peste 2.6 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 10.6 puncte de rating si 34.7% share, de peste trei ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.1 puncte de rating si 10.1% share.

12 talente in lupta pentru ultimele 3 locuri in finala Romanii au talent  

Grupul Romula Malva a inceput in forta ultima semifinala a acestui sezon Romanii au talent. Baietii au dansat plini de energie si entuziasm si au avut ca tema muzicala doua melodii specifice calusarilor din zona Craiovei: Plimbare de la calusi si Miscare. ”Tot ce mi-ati inspirat in aceasta seara este ca meciul cu Franta e ca si castigat!”, le-a spus Florin.

Remus Stana a creat un moment sensibil, plin de emotie. Concurentul a interpretat la vioara celebrul single Love me like you do si a avut alaturi de el pe scena si cativa dintre membrii baletului PRO. La finalul momentului, juratii i-au dat cateva sfaturi lui Remus, iar Andra a spus: ”Tot ce s-a vazut a fost foarte frumos, dar cred ca poti mai mult. Ma asteptam la o melodie mai grea. Dar, a fost corect, a fost bine.”.

Baietii din trupa One Wave Crew au prezentat aseara o lupta pe ritmuri de breakdance. Concurentii au fost plini de energie, au surprins cu aparitia inedita, au impresionat cu miscarile lor si au smuls ropote de aplauze. ”Am vazut figuri originale, ati facut revolutie in acest stil de dans. Va felicit din toata inima! Sunteti pe gustul meu total! Foarte buni!”, le-a spus Mihaela concurentilor.

Trupa Rustin Dust a cantat o melodie pop-rock, compozitie proprie. Cele doua fete si trei baieti au avut atitudine si au incantat publicul cu talentul lor. La final, Mihaela si Florin s-au ridicat in picioare si i-au aplaudat pe cei cinci tineri. ”Atunci cand mie-mi starnesti creierul, e un lucru bun. Este foarte, foarte bine pentru ca tineti flacara pop-ului. Bravo, bravo, bravo!”, a spus Florin.

Fetele din grupul Triada au adus aseara pe scena un numar de acrobatie cu elemente complexe executate perfect. Concurentele au umplut scena cu frumusetea si zambetele lor, dar, mai ales cu talentul desavarsit. ”Cirque du soleil scrie pe voi!”, le-a spus Andi celor trei fete.

Maria si Remzi Karatasoglu au prezentat in cea de-a cincea semifinala Romanii au talent o poveste din Roma antica. Remzi a facut o serie de flotari cu cateva cutite, a mers pe cioburi de sticla si a tras un car cu zabrele plin cu sclavi, pe care, prin forta lui, a reusit sa-i elibereze la final. ”N-am cum sa nu va admir pentru ceea ce faceti. Felicitari! Bravo voua!”, le-a spus Andra.

Trupa One Life Studio, formata din Dan si David, a reusit un mix perfect de chitara si beatbox. Cei doi baieti au interpretat mai multe refrene ale unor melodii celebre si au umplut sala de energie. ”Sunteti foarte buni! Foarte bun momentul!”, a spus Andi.

Bruce & Istvan au incantat publicul cu un moment de dans contemporan prin care au spus o poveste. Cei doi s-au sincronizat perfect si, impreuna cu cativa dansatori din baletul PRO, au creat un numar memorabil. ”Sunteti o incantare. imi doresc sa va vad pe amandoi pe tronul acela din finala. Sunteti poezie!”, le-a transmis Mihaela baietilor.

Stefan Buzdugan a cantat la pian un fragment din Scherzo op.31 nr.2 de Frederich Chopin si i-a cucerit pe toti cu pasiunea sa incredibila pentru acest instrument care nu mai are niciun secret pentru el. ”Mai mult decat ca esti tare de tot nu am ce sa spun!”, i-a transmis Florin lui stefan la final.

Mihaela Viorela Hasuna a surprins inca o data aseara cu vocea sa calda, plina de emotie. Mihaela a interpretat melodia Now we are free si a creat un moment sensibil. Concurenta a primit aplauze din partea publicului si a juratilor, iar Andi i-a spus: ”Ati avut un numar complet, totul a fost din aceeasi poveste.”.

Membrii trupei Free Balance au adus pe scena un numar de acroyoga cu elemente de acrobatie si dans. De la inceputul momentului si pana la final s-a dezvoltat o poveste intre ei, reprezentata printr-o lupta cu elemente acrobatice dificile. ”A fost un spectacol total!”, a spus Andi.

Cei patru baieti din trupa 3,14ta & Band Over au cantat melodia R U Mine?, au avut atitudine rock, au transmis foarte multa energie si au incantat cu momentul muzical prezentat, dar si cu aparitia lor. ”Mi-au placut energia voastra, ritmul si energia piesei. Ma asteptam la mai multa putere in voce.”, a spus Andra.

Trupa Rustin Dust a reusit aseara sa se califice prima in marea finala, care va avea loc pe 3 iunie. Dupa momentul aflarii rezultatului, membrii grupului, extrem de emotionati si fericiti, au declarat: ”Este un sentiment unic, de nedescris. Nu ne asteptam la asta, dar am sperat. E cel mai mare pas din cariera noastra.”.

Cei doi tineri plini de talent, care formeaza grupul Free Balance, au reusit sa ridice juriul in picioare si sa impresioneze cu momentul lor plin de pasiune. Ei s-au clasat pe locul al doilea in preferintele celor de acasa si merg in finala, unde vor lupta pentru marele premiu in valoare de 120.000 de euro. ”Narine nu credea ca vom trece mai departe, iar eu ii spuneam ca suntem foarte buni, sa o incurajez. Nu ne-am asteptat, iar in momentul in care am aflat rezultatul, am simtit ceva fierbinte din cap pana in picioare. ii iubim pe toti cei care ne-au votat.”, a spus Igor, membrul grupului Free Balance.

Decizia alegerii celui de-al treilea finalist al serii a apartinut juratilor. Ei au avut de ales dintre momentul muzical prezentat de stefan Buzdugan la pian si dansul plin de trairi adus pe scena de Bruce & Istvan. Daca Florin a ales pianul, Andra, Mihaela si Andi au decis sa-i duca in finala pe cei doi dansatori desavarsiti. Extrem de incantati de rezultat, baietii au declarat: ”Am incercat sa nu ne cream asteptari, pentru a nu avea dezamagiri. Suntem onorati sa facem parte din acest show si putin in impas pentru saptamana viitoare. Speram ca vom gasi o idee care va depasi momentul din seara asta, sa gasim un moment demn de finala Romanii au talent, care sa ramana in istorie.”.

Talentul a fost la superlativ aseara in ultima semifinala a celui de-al saselea sezon Romanii au talent, iar concurentii au adus pe scena momente extraordinare, reusind sa creeze un show de exceptie.

Ultimii trei concurenţi au ocupat ultimele trei locuri ramase libere in marea finala, care va avea loc pe 3 iunie. Vinerea viitoare, talentul va fi din nou la PRO TV, iar romanii sunt asteptati sa il aleaga dintre cei 16 concurenti pe cel care merita titlul de erou national si premiul de 120.000 de euro.

Incepand de aseara, pentru o saptamana, s-a dat start vot pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. Romanii isi pot vota preferatii prin sms la numarul 1200, folosind codul de concurs al fiecaruia dintre cei cinci – 05 Dreams Drums Druum, 21 Anisia Gafton, 28 Dumitru Sanduta, 48 Fratii Adrian si 53 Triada.

Vesti mari pentru talentele inca nedescoperite! incep inscrierile pentru noul sezon Romanii au talent! Toti cei care au un talent si vor sa il prezinte intregii tari sunt asteptati sa se inscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro. Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni