• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Ultimii trei eroi au completat lista finalistilor "Romanii au talent". Marea Finala e vineri, de la 20:30, la PROTV!

Ultimii trei eroi au completat lista finalistilor "Romanii au talent". Marea Finala e vineri, de la 20:30, la PROTV!

Ultimii trei eroi au completat lista finalistilor "Romanii au talent". Marea Finala e vineri, de la 20:30, la PROTV!

Trei eroi au prins aseara ultimul tren spre finala Romanii au talent! 12 concurenti au luptat in cea de-a cincea semifinala pentru a convinge telespectatorii si juratii ca merita un loc in batalia pentru marele premiu de 120.000 de mii de euro.

Intr-un show de exceptie, de la cantareti, compozitori, dansatori si pana la un magician sau un pusti care stapaneste arta monologului, toti au demonstrat talent autentic. Concurentii care au primit cele mai multe voturi in ultima semifinala din partea publicului, dar si a juratilor, sunt: Bogdan Dumitrascu, trupa Kid-A si Yeva Shiyanova.

Bogdan Dumitrascu a primit aseara cele mai multe voturi din partea telespectatorilor. Melodia interpretata de Bogdan a ajuns la sufletele romanilor care au fost aseara cu ochii pe cel de-al cincilea show live Romanii au talent. Membrii trupei Kid-A au urcat pe scena plini de energie, iar dansul lor contemporan experimental a ridicat juratii in picioare si a smuls ropote de aplauze. Cei 5 tineri au obtinut aprecierea celor de acasa, care au decis ca ei sa mearga in finala. Si Yeva Shiyanova a reusit aseara sa cucereasca inca o data publicul. Povestea transmisa de Yeva prin dans a ajutat-o sa fie cel de-al treilea finalist al ultimei semifinale.

Si lista candidatilor pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro a fost completata aseara. Denis Bolborea se alatura celorlalti concurenti alesi de catre juriu in primele patru semifinale.

In cel de-al cincilea show live, Marius Moga a cantat cea mai recenta melodie a sa, Suntem pasari calatoare, alaturi de Achi si impreuna au facut un spectacol desavarsit.

Editia de aseara a fost prilejul unor reintalniri pline de emotie. Adrian Nour, finalist Vocea Romaniei sezonul 3 si trupa Trio Zamfirescu care a intrat in finala Romanii au talent sezonul 2 au urcat pe aceeasi scena pentru un moment de senzatie. Artistii au cantat melodia La vie en rose a celebrei Edith Piaf, dar si piesa lui Tudor Gheorghe Of ce chin, ce dor, ce jale, intr-o maniera originala cu orchestratie flamenco. 

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 24:40, peste 2 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:42, peste 3 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment din Romania.

Ultima semifinala a noului sezon Romanii au talent a inregistrat 12.5 puncte de rating si 36.6% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, iar postul de televiziune clasat pe locul doi a obtinut 3.3 puncte de rating si 9.7% share. 

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus detasat cu 11.3 puncte de rating si 28.5%  share, pe cand urmatorul post clasat a inregistrat o audienta medie de 3.6 puncte de rating si 9.0% share. 

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data lider cu o audienta medie de 11.1 puncte de rating si 29.7% share, locul secund inregistrand 3.5 puncte de rating si 9.4% share. 

 

12 talente in lupta pentru ultimele 3 locuri in finala Romanii au talent  

Ultima semifinala live Romanii au talent a inceput cu un moment de senzatie, un recital de pian dat de Badea Alexander. Special pentru semifinala, pustiul de 17 ani a compus o melodie care a electrizat, a smuls ropote de aplauze si a ridicat juratii in picioare. A reusit sa aduca fericirea prin muzica lui, asa cum a declarat ca isi doreste sa faca, iar Bebe, incantat de reprezentatia lui Alexander, a spus: ”Muzica ta si talentul tau refac, inevitabil, relatia subtila dintre noi oamenii prezenti aici si acasa, si divinitate.” 

Florentin Hirscu a imbinat aseara cu imaginatie mai multe stiluri de dans si i-a dedicat intregul moment fratelui sau. A trecut cu usurinta de la popping la street dance si apoi la dans contemporan, totul condimentat cu salturi acrobatice executate impecabil. La final, Mihaela a declarat: ”Meriti si al doilea sarut pentru cum ai dansat. A fost un moment curat, frumos, cu o poveste sensibila.”

Ce ar fi Romanii au Talent fara magie? Sandu Mihai a creat un moment care i-a uimit pe toti. Ajutat de 4 voluntari si cu o recuzita complexa, Mihai a demonstrat ca talentul lui nu este intamplator. Surprins, Andi a spus: ”Magie de la cap la coada. Bravo!” 

Talentul imbraca toate formele posibile. Asta au demonstrat aseara Adi Cristescu si Opis Band, care au aratat ca muzica romaneasca si jazz-ul merg mana-n mana cu spectacolul adevarat. Dupa ce s-au calificat in semifinala cu reinterpretari ale unor melodii celebre, artistii au rescris si imbracat in umor si jazz piesele Tarancuta, Tarancuta si Ioane, Ioane. “Am dansat si m-am simtit extraordinar la spectacolul vostru. Ma bucur ca am asistat la asa ceva!”, a spus Andra impresionata de moment. 

Vlad Morar a fost aseara maestrul monologului. La doar 10 ani, plin de talent si inteligenta, Vlad a jucat ca un om mare Uitucul, cu care a urcat pe scena de nenumarate ori Horatiu Malaele. Cu o costumatie inedita, sigur pe el si extrem de bine pregatit, Vlad a reusit sa capteze atentia tuturor si sa-i incante cu talentul sau. Fericit sa-l revada pe micut, Bebe a spus: “Copile, tu-mi oferi momente de groaza! Sper ca pe acasa sa se gasesca o gramada de morarite care sa te voteze!”

Alexandru Marian a redefinit aseara notiunea de talent, dupa ce a cantat la chitara electrica melodia The best of times a celebrului chitarist american John Petrucci. Decorul si elementele grafice au completat perfect reprezentatia sa. Solo-ul i-a iesit perfect, iar Alexandru a demonstrat ca muzica rock i se potriveste manusa. Incantat de melodia interpretata de concurent, Andi a spus: ”Eu sper ca toti cei care s-au bucurat de prezenta ta aici sa te voteze. As cumpara oricand bilet la spectacolul tau si ti-as cumpara discul.” 

Sergiu Mirzenco a fost elementul de forta al ultimei semifinale live Romanii au talent. Puternicul concurent s-a pregatit aseara de vacanta de vara intr-un mod inedit si a surprins in momentul in care a inceput sa indoaie aproape toata recuzita. Nimic nu i-a stat in cale concurentului, nici macar bicicleta sau sezlongul, pe care a incercat sa le dovedesca din cateva miscari. Din pacate, nu a fost cel mai reusit moment pentru concurent, iar Bebe, facand haz de necaz, a spus in stilul lui caracteristic: “In seara asta, nu se uda, nu se-ndoaie, nu se rupe nici la ploaie.”

Muzica uneste si are puterea sa ii faca pe oameni foarte fericiti. Acesta a fost mesajul transmis de Tierra sin pan, care a cantat de la muzica de film, la jazz sau muzica clasica. In recitalul intens in care grupul vocal intrumental a utilizat ca mijloc teatral de expresie si comunicarea non-verbala, artistii au trecut prin Astor Piazzola, Pink Martini, Vittorio Monti sau Niccolo Paganini. Au reusit sa impresioneze, iar Andra a declarat la finalul momentului: “Sunt incantata sa avem asa oameni talentati. Va felicit! De asta avem Romanii au talent, sa dam sansa oamenilor ca voi sa fie iubiti si apreciati.”

Trupa Kid -  A a reusit aseara prin acrobatie si dans un moment plin de emotie. Cei 5 tineri au transmis armonie, echilibru si liniste, iar dansul experimental pe care trupa il promoveaza a fost apreciat de jurati, iar pe Bebe l-a lasat fara cuvinte. Combinarea mai multor stiluri si coregrafia fara cusur au fost apreciate de Mihaela, care a declarat: ”Voi meritati enorm de multe de la noi! Sunteti extrem de talentati, sunteti o culme a dansului si a coregrafiei!”. 

Denis Bolborea a facut aseara Romania sa danseze cu tehnica de beatbox si live looping stapanita perfect. Denis a incantat juriul cu talentul lui, mai ales ca pentru momentul prezentat a selectat melodii cantate de Margareta Paslaru, Mihaela Mihai sau Dan Spataru. Cu un procesor de voce, un microfon, un mixer si mult talent atat muzical, cat si la dans, concurentul a castigat aplauzele tuturor. Impresionat de moment, Andi a spus: ”Mi-a placut tot ce ai facut muzical si dupa aceea in dans. Iti spun din suflet ca mi-ar placea sa te vad in finala.”

Bogdan Dumitrascu a demonstrat in ultima semifinala live ca s-a nascut pentru a canta. Chiar daca lucreaza in constructii, Bogdan a dovedit inca o data ca este extrem de talentat si a interpretat extraordinar melodia You raise me up cantata de Josh Gorban. Momentul plin de sensibilitate a fost apreciat de Bebe, care a spus: ”Anunta-l pe fiul tau ca are un tata de nota 10!”

Yeva Shiyanova, balerina care a incins imaginatia publicului atunci cand la preselectii a dansat in faina, nu s-a dezmintit nici aseara. Initial s-a urcat pe poante pentru un numar de balet, dar apoi s-a dezlantuit intr-un dans la bara energic si plin de senzualitate. Momentul i l-a dedicat mamei ei, care a indrumat-o de mica spre acest sport. Fan declarat al acesteia, Mihaela i-a transmis: ”Tu esti diferita, speciala. As vrea ca toti sa fi vazut in tine un real talent, o poveste frumoasa de viata. Am vazut un real spectacol plin de talent!”  

Bogdan Dumitrascu, primul finalist al serii, a primit vestea cu lacrimi in ochi si multa emotie. Melodia cantata de el a impresionat. Acesta a declarat emotionat, dar in acelasi timp surprins: “Sunt cel mai fericit tata din lume! Sunt mai aproape de indeplinirea misiunii pentru care m-am prezentat in acest concurs – de a-i oferi baietelului meu o casa si de a-i face mamei mele o operatie la ochi.”

Cei cinci tineri plini de talent din trupa Kid-A au reusit sa ridice juriul in picioare aseara si sa impresioneze cu dansul lor plin de energie si elemente acrobatice dificile. Ei s-au clasat pe locul al doilea in preferintele publicului si merg in marea finala Romanii au talent. Extrem de incantati, ei au declarat la finalul-ul show-ului: “Suntem fericiti si le multumim celor care ne-au votat sa ajungem in finala, deoarece astfel ne-au dat speranta si ne-au facut mai puternici. Speram ca am reusit sa transmitem perfect povestea noastra. Cu siguranta, in finala ii vom surprinde si mai mult.”

Cel de-al treilea finalist al serii a fost decis de catre jurati. Ei avut avut de ales dintre momentul rock prezentat de Alexandru Marian si dansul executat perfect de Yeva Shiyanova. Daca Andi a mers pe mana chitaristului, Andra, Mihaela si Bebe au mers mai departe cu show-ul si astfel au trimis-o pe Yeva in finala. Fericita cand a aflat decizia juriului, concurenta a spus: “Acum ma simt... nu stiu exact cum ma simt. Este o fericire imensa si o incantare. Este foarte dificil sa explic. Apreciez enorm toata increderea pe care publicul din Romania mi-a acordat-o. Aici ma simt ca acasa si cred ca ma voi muta intr-o buna zi aici. Romanii au talent mi-a schimbat deja viata, a fost ca o binecuvantare, totul va fi special de acum inainte, simt acest lucru.”

Talentul sub toate formele s-a strans aseara intr-un show de exceptie. Dansul, vocile senzationale, solo-ul de chitara sau recitalul de pian, momentul de magie si cel oferit de un campion in competitiile de strongmen sau monologul plin de umor au facut din ultima ultima semifinala live un spectacol total.

Ultimii trei concurenti au ocupat singurele locuri ramase libere in marea finala, care va avea loc pe 12 iunie. Vinerea viitoare, talentul va fi din nou la PRO TV. Romanii sunt asteptati sa il aleaga dintre cei 15 concurenti pe cel care merita titlul de erou national si premiul de 120.000 de euro.

Incepand de ieri s-a deschis, pentru o saptamana, votul pentru castigatorul premiului de originalitate in valoare de 10.000 de euro. Romanii isi pot vota preferatii prin sms sau apel telefonic la numarul 1200, folosind codul de concurs al fiecaruia dintre cei cinci – 01 Funny jumpers, 19 Cosmin Cioca, 35 Concertino, 45 Laura Vranceanu si 58 Denis Bolborea.

 

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni