• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Ultimii 12 concurenti sunt gata de un show incredibil in ultima semifinala a acestui sezon Romanii au talent!

Ultimii 12 concurenti sunt gata de un show incredibil in ultima semifinala a acestui sezon Romanii au talent!

Ultimii 12 concurenti sunt gata de un show incredibil in ultima semifinala a acestui sezon Romanii au talent!

Maine, de la 20:30, spectacolul ultimei semifinale Romanii au talent ii va incanta pe telespectatori cu momente pline de energie, emotie, pasiune si suspans. 

Juratii, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, sunt pregatiti sa ia parte la un show extraordinar, iar gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, vor aduce distractia in casele tuturor romanilor.

Triada, One Life Studio, One Wave Crew, Rustin Dust, Maria si Remzi Karatasoglu, Mihaela Hasuna, stefan Buzdugan, 3,14ta & Band Over, Free Balance, Romula Malva, Remus Stana si Bruce & Istvan sunt ultimii 12 semifinalisti ai celui de-al saselea sezon Romanii au talent, care vor urca maine pe scena si vor lupta pentru un loc in marea finala.

Tot vineri, juriul Romanii au talent va alege ultimul pretendent din acest sezon la Premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro!

Maine, finalistul sezonului cinci al celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent, Robert Tudor, le va prezenta romanilor un numar surprinzator si complex de magie. ”Sunt onorat si incantat sa fiu privit de milioane de oameni si pentru asta voi face un numar de magie incredibil, imposibil, inimaginabil. Ma bucur enorm sa fiu din nou pe scena Romanii au talent, sa simt din nou acele emotii constructive, pe care le-am trait acum un an. Momentul pe care il voi face vineri reprezinta o poveste, o joaca, iar in aceasta joaca se vor intampla numere de magie uimitoare. Numesc acest numar  Magia Copilariei, deoarece am uitat sa mai fim copii, am uitat sa ne mai bucuram si sa ne jucam. Trebuie sa te uiti vineri la Romanii au talent! Trebuie doar sa crezi si sa te bucuri.”, a declarat magicianul Robert Tudor. 

Si trupa Vama le va face o surpriza romanilor in ultima semifinala Romanii au talent. Formatia va canta cea mai noua melodie, Memories now, si va crea un spectacol memorabil. Piesa reprezinta prima colaborare a trupei cu producatorul muzical James Lewis din Marea Britanie si este primul extras pe single de pe viitorul album Vama. 

Romanii sunt asteptati vineri, de la 20:30, sa fie alaturi de ultimii 12 semifinalisti Romanii au talent si sa-si voteze favoritii, care vor merge in marea finala si vor intra in lupta pentru titlul de cel mai talentat roman, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni